Gaziantepspor'da ilginç antrenman

Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında deplasmanda Eskişehirspor ile karşılaşacak Gaziantepspor, bu maçın hazırlıklarına ''taebo'' yaparak başladı.

Gaziantepsporda ilginç antrenman
20 Mart 2012 Salı 19:32 tarihinde eklendi, 1.422 kez okundu.

Teknik direktör Hikmet Karaman gözetiminde Celal Doğan Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenmanın ilk bölümünde, müzik, dans ve kick bokstan oluşan ''taebo'' çalışması yapıldı. 
    
Bireysel performans antrenörü Ahmet Teoman Eren'in yaptırdığı 30 dakikalık ''taebo''nun ardından futbolcular, antrenmanı ''Fidayda'' türküsü eşliğinde oynayarak tamamladı. 
    
Teknik direktör Karaman, göreve geldiği dönemde takımın ateş çemberinde olduğunu belirterek, haftalar ilerledikçe hem ateş çemberinin içinden çıktıklarını hem de takım olma yolunda mesafe aldıklarını söyledi. 
    
Ligin bitimine 3 hafta kaldığını anımsatan Karaman, şöyle devam etti: 
    
''Önümüzde önemli bir maç var. Eskişehirspor karşılaşması bugüne kadar yaptıklarımızı ortaya koyma maçı olacak. Oyuncuların bu tiyatroyu da iyi oynamaları lazım. Seyircilere iyi bir oyun sergileyip alkış almaları gerekiyor. Rakibimiz de iyi bir takım. Güzel bir maç olacağını düşünüyorum. Geniş bir kadroya sahibiz. Kimseye forma vermiyorum. Oynamak isteyen, duvarda asılı olan formayı alıp sahaya çıkıyor.'' 
    
Stres atmak için antrenmanı farklı bir metotla yapmaya karar verdiğini ifade eden Hikmet Karaman, ''Antrenmana yeni bir uygulama getirdik, bütünleşme adına güzel oldu. Böyle devam edeceğiz'' dedi. 
    
Kırmızı-siyahlılar, Eskişehirspor maçının hazırlıklarını yarın yapacakları antrenmanla sürdürecek.