Gaziantep'te Bülent Uygun dönemi

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Gaziantepspor, Bülent Uygun ile sezon sonuna kadar anlaşmaya vardı.

Gaziantepte Bülent Uygun dönemi
08 Şubat 2013 Cuma 14:56 tarihinde eklendi.

 

GAZİANTEPSPOR, Bülent Uygun'la 1 yılı opsiyonlu 1.5 yıllık sözleşme imzaladı.
 
Celal Doğan Tesisleri'nde gerçekleştirilen imza töreninden önce konuşan Gaziantepspor Klüp Başkanı İbrahim Kızıl, iyi bir kadroya sahip olduklarını, ancak çeşitli sebepler yüzünden ligde layık olduğu yerde bulunmadığını belirterek şunları söyledi:
 
"Bülent Uygun'un heyecanı, futbolcularla ilişkisini herkes biliyor. Kısa bir dönem içinde Sivasspor'un kısıtlı imkanlarıyla, kadrosuyla göz dolduracak şekilde adeta mucize yarattı. Bu işi seven bir kardeşimiz. Futbolculuğuyla güzide bir kardeşimiz. İnşallah Gaziantepspor için şehrimiz için, camiamız için Bülent Uygun'a şimdiden başarılar dilerim."
 
Bülent Uygun ise sözleşmesini imzarken şunları söyledi:
 
"Böyle büyük bir caimada güzel bir takımla olmaktan mutluyum. Taraftarımızın da desteğiyle yeni bir sayfa açtık. İnananlar inandığını başarmışlardır. Gaziantepspor yüreğini ortaya koyan kazanmak için gereken herşeyi yapan bir takımdır. Hepimiz keyif alacağız. Bu haftadan itibaren sahaya yansıtacaktır. Gaziantepspor tesisleri ve kadrosuyla önemli bir takım. Bu sene ligde kalıp, önümüzdeki yıllarda yukarılara oynayan bir takım olacağız. Ben bu kadroya inandığım için beraberce birçokşeyleri başaracağıma inandığım için buradayım."

DHA