Gaziantep'te cinayet şüphelisi kadına gözaltı

Gaziantep'te, geçen 22 Temmuzda otoyolda tartıştığı kimliği belirsiz bir kadın tarafından öldürülen 24 yaşındaki İbrahim Aslan'ın cinayet şüphelisi olarak 22 yaşındaki Zahide S., polis tarafından gözaltına alındı.

19 Ağustos 2013 Pazartesi 18:17 tarihinde eklendi, 1.029 kez okundu.
Emniyetteki sorgusunda İbrahim Aslan ile fuhuş pazarlığı yaptığını ve parada anlaşamadığı için Aslan'ı öldürdüğünü öne süren Zahide S., işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.
 
Olay, geçen 22 Temmuzda Gaziantep- Şanlıurfa otoyolunun Gaziantep Doğu Gişeleri çıkışında meydana geldi. İddiaya göre, amcasının oğlu Müslüm Aslan'ı yanına alıp otomobille Gaziantep'e gelen İbrahim Aslan, otoyol çıkışında bekleyen bir kadın gördü.

Kimliği belirsiz kadın ile görüşmek için araçtan inen İbrahim Aslan, bir süre sonra bilinmeyen bir nedenle kadınla tartışmaya başladı. Tartışma sırasında öfkelenen kadın, yanında bulunan bıçağı Aslan'ın vücuduna defalarca saplayıp kaçtı. Dr. Ersin Arslan Devlet Hastanesi'nde tedavisine başlanılan İbrahim Aslan, yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı.
 
FUHUŞ PAZARLIĞI NEDENİYLE BIÇAKLAMIŞ
 
Olayın ardından kaçan şüphelinin yakalanması için çalışma başlatan polisler, bölgedeki kamera kayıtlarını inceleyerek şüphelinin Zahide S. olduğunu saptadı. Daha önceden de fuhuş yapmak suçundan kaydı bulunan Zahide S., dün polis tarafından Gaziantep Adliyesi yakınlarında gözaltına alındı.

Emniyete götürülen Zeynep S. ilk ifadesinde İbrahim Aslan ile ilişki pazarlığı yaptığını ve parada anlaşamadığı için Aslan'ı öldürdüğünü öne sürdü. Zahide S., emniyetteki işlemlerinin ardından 'Kasten adam öldürmek' suçundan adliyeye sevk edildi.

DHA