Gazino cinayetinin şüphelisi yakalandı

Sakarya'nın Sapanca ilçesinde faaliyet gösteren gazinoda bir iş adamının ölümü, bir garsonun da yaralanmasıyla sonuçlanan silahlı saldırının faili olduğu iddiasıyla aranan şüpheli, İstanbul'da yakalandı.

Gazino cinayetinin şüphelisi yakalandı
09 Şubat 2014 Pazar 17:08 tarihinde eklendi, 1.097 kez okundu.



Sapanca Gölü kıyısındaki bir gazinoya geçen yıl 5 Aralık'ta düzenlenen silahlı saldırıda cam kenarında oturan müşterilerden iş adamı Nezir Elma (59) vücuduna isabet eden kurşunla hayatını kaybetmişti. İş yerinde garsonluk yapan Ekrem S.'de (30) yaralanmıştı.

Silahlı saldırının ardından Sapanca Cumhuriyet Başsavcılığı'nın başlattığı soruşturma kapsamında cinayet şüphelisi olarak aranan E.Ş., 17 Aralık'ta polis tarafından kovalamaca sonucu Serdivan ilçesinde yakalanmış ve nöbetçi mahkemece tutuklanmıştı. Silahlı saldırıyla ilgili arandığı öne sürülen O.K.(36) de jandarmaya teslim olmuştu.

Adliyeye sevk edilen O.K. tutuklanmıştı. Sapanca Cumhuriyet Başsavcılığı’nın yürüttüğü soruşturmada aranan bir diğer şüpheli C.K.'nın İstanbul'un Kartal ilçesinde saklandığını tespit eden jandarma, şüpheliyi düzenlediği operasyonla yakaladı.

Jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen C.K. tutuklandı. Şüphelinin başka suçlardan kesinleşmiş 7 yıl hapis cezasının bulunduğu öne sürüldü. 


CİHAN