Gece heykel dikildi, yollar asfaltlandı

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan bugün Eskişehir'i ziyaret etti. Erdoğan'ın ziyareti sebebiyle valilik bahçesine geceleyin 'Dede Korkut' heykeli dikildi.

Gece heykel dikildi, yollar asfaltlandı
07 Mart 2014 Cuma 16:56 tarihinde eklendi.

Eskişehir Valiliği önünde, dün öğleden sonra ve gece yapılan çalışmalar dikkat çekti. Uzun süredir asfaltlanmayan valilik çevresindeki yollar, apar topar asfaltlandı. Asfaltlama işi akşam saatlerine kadar sürdü. Geceleyin valiliğin önüne bir de 'Dede Korkut' heykeli dikildi. Valiliğin sağ tarafında bulunan Atatürk anıtının karşısına dikilen heykel, 6 metreden uzun ve 3 metre genişliğinde.

En ilginç çalışma ise valiliğin 500 metre uzağındaki Reşadiye Camii'nde yapıldı. Miting sonrası Başbakan Erdoğan'ın ziyaret edeceği valiliğin yakınındaki Reşadiye Camii'nin bahçesine gelen vatandaşlar, üst aramasından geçirildi. Caminin önündeki çitlerle çevrili alan ile caminin sağ ve sol bölgesindeki üç ayrı noktada görev alan polisler, cami bahçesine gelen vatandaşların üstlerini aradı. Aramalar, cuma namazı için camiye gelen vatandaşların tepkisini çekti.

Öte yandan, Başbakan'ın Odunpazarı’ndaki mitingine Bilecik, Kütahya ve Afyonkarahisar illerinden otobüslerle vatandaş taşındı. Denizli plakalı bir otobüs de miting alanına yolcu getirdi.
 


CİHAN