Geceleri kadın oluyordu

Geçen yıl bıçaklanarak öldürülen kişinin, geceleri kadın kılığında dolaştığını belirleyen polis, araştırmayı bu yönde derinleştirdi

Geceleri kadın oluyordu
02 Ocak 2012 Pazartesi 08:36 tarihinde eklendi.

 

Büyük bir kuruluşun saygın aşçıları arasında yer alan Ş.E’nin (38) bıçaklanarak öldürülmesini araştıran polis önce Ş.E.’nin geceleri kadın kılığında başka bir hayat sürdüğünü belirledi. Katilin bir markette kamera görüntüsü belirlendi. Garson E.Ö. şüpheli olarak gözaltına alındı, savcıya “Resimdeki benim” deyince 5 ay cezaevinde kaldı. Ancak gerçek böyle değildi.
 
Beşiktaş İnönü Stadyumu önünde geçtiğimiz yıl 13 Haziran’da sabah 07.00 sıralarında meydana gelen olayda büyük bir firmada aşçılık yapan Ş.E, (38) bıçaklanarak öldürülmüş olarak bulundu. Olay yeri inceleme ekiplerinin yaptığı çalışmanın ardından ceset adli tıp kurumuna kaldırılırken olayla ilgili soruşturmayı yürüten cinayet polisi ilk olarak görgü tanıklarının ifadesine başvurdu.
 
Dolmabahçe Sarayı’nda nöbet tutan askerlerden ikisinin katili görmesi üzerine ilk ipucunu yakalayan polis katilin cinayetten sonra taksiye binerek kaçtığını belirledi. Taksinin güzergahında çalışma yapan polis, katilin Barbaros Bulvarı’nda inip bir markete girdiğini tespit etti.
 
Markettin güvenlik kamera kayıtlarını inceleyen polis taksiyle markete gelen cinayet şüphelisinin görüntüsüne ulaştı. Polis yüzü açık ve net bir şekilde belli olan katilin markette biraz gezindikten sonra çikolata alarak çıktığını öğrendi.
 
Market işletmecisi polise gelen şüphelinin konuşmasının kadın gibi olduğunu belirtince katile dair başka bir ipucu edinen polis araştırmalarını bu yönde derinleştirdi.
 
Resimdeki benim
 
Öldürülen Ş.E’nin hayatını da inceleyen polis çalıştığı işyerinden edindiği bilgide Ş.E’nin bir gece önce Kadıköy’deki evinden arkadaşlarıyla buluşmak üzere Taksim’deki bir bara gittiğini öğrendi. Bara giden polis mekanın eşcinsellerin gittiği bir bar olduğunu görünce, poliste daha önce de kaydı olan eşkale uyan E.Ö’yü takibe aldı. 
 
E.Ö’nün geceleri de kadın kılığında gezdiğini belirledi. Gözaltına alınan E.Ö, sorgusunda çelişkili ifadeler verdi. E.Ö, poliste ve savcılıkta kendisine gösterilen fotoğraftaki katil zanlısının kendisi olduğunu söyleyince olaydan 1,5 ay sonra tutuklanarak cezaevine gönderildi. E.Ö’nün verdiği çelişkili ifadeleri bir bir değerlendiren polis bu süreçte E.Ö’nün olay tarihinde başka bir yerde olduğuna dair bir kanıt elde edince katilin hala firarda olduğu ortaya çıktı. E.Ö, 5 ay sonra cezaevinden tahliye edildi.
 
Katil hala aramızda
 
Polis 4 farklı hayatı daha mercek altına aldı. Cinayetin gerçek failinin de eşcinsel olma ihtimali üzerinde duran polis şimdi kimliği hala tespit edilemeyen bu kişinin peşinde.