Geceyi birlikte geçtiler

Son filminde Avusturalyalı aktris Margot Robbie ile birlikte oynayan Leonardo DiCaprio yeniden aşkı bulmuşa benziyor

Geceyi birlikte geçtiler
20 Aralık 2012 Perşembe 09:56 tarihinde eklendi.

 

Titanic’in bebek yüzlü oyuncusu Leonardo DiCaprio’nun adı yeniden aşk dedikodularına karıştı. Ünlü oyuncunun son filminde birlikte oynadığı rol arkadaşı Margot Robbie ile birlikte olduğu söylentileri giderek artıyor.
 
İngiliz basınından The Daily Mail sitesinde yer alan habere göre; adını Neighbours adlı televizyon serisiyle duyuran Robbie ile DiCaprio çekimleri 2013’te tamamlanacak “The Wolf of Wall Street” filminin çekimlerinde tanıştı.
 
Çekimler süresince giderek yakınlaştığı gözlenen iki oyuncu hakkında çıkan son söylentiler ise ikilinin ilerleyen ilişkisine işaret ediyor.
 
Zira DiCaprio’nun geçen hafta geceyi 22 yaşındaki güzel oyuncunun New York’taki dairesinde geçirdiği söyleniyor.
 
Çekimleri devam eden filmde, Jordan’in (Leonardo Di Caprio) aşkı Nadine Belfort`u canlandıran Margot ile Leonardo’nun ilişkisi ise sürpriz olmadı.
 
Çift geçen ay Dicaprio’nun 38. doğum gününü kutlamak için bir araya geldiklerinde oldukça mutlu görünüyordu.
 
Giderek daha fazla birlikte zaman geçiren DiCaprio ve Robbie doğum günü partisinden önce de Las Vegas’ta bir partide görüntülenmişti.
 
23 yaşındaki Victoria`s Secret modeli kız arkadaşı Erin Hearherton’dan ayrıldıktan kısa bir süre doğum gününü kutlayan Leonardo’nun eski sevgilisinden henüz uzun süreli bir ilişkiye hazır olmadığı için ayrıldığı söyleniyor.
 
DiCaprio daha önce Blake Lively ve İsrailli model Bar Rafaeli ile birlikteydi.