Gekas imzayı attı

Akhisar Belediyespor’un Yunan golcü Theofanis Gekas, Torku Konyaspor ile bir yıllık sözleşme imzaladı.

Gekas imzayı attı
05 Eylül 2013 Perşembe 17:43 tarihinde eklendi.

Gekas, imza töreninde kulüp yöneticilerinin kendisine yaklaşımının Torku Konyaspor’u tercih etmesinde etkili olduğunu söyledi.

Atacağı goller ve göstereceği performansla takıma katkı sağlamak istediğini söyleyen Yunan golcü, başarılı olacağına inandığını dile getiren Torku Konyaspor’un yeni golcüsü, “Bana güvenen herkese teşekkür ediyorum. Elazığspor ile oynanacak maça kadar hazır hale geleceğime inanıyorum." dedi.

İmza töreninde konuşan Torku Konyaspor Basın Sözcüsü Güven Öten ise Spor Toto Süper Lig'de birçok takımın transfer listesinde bulunan tecrübeli golcünün takıma büyük katkı sağlayacağına inandıklarını ifade etti.

Öten, "Kalitesini ispat etmiş Gekas’ı takımımıza kazandırdığımız için çok mutluyuz. Gekas ile yaptığımız görüşmelerde kendisi takımımızda forma giymek istediğini belirtti. Transfer gecikmesindeki neden sözleşmesinin fesh edilmesiyle ilgiliydi. O konuda çözüldü." diye konuştu.

Güven Öten, Gekas’ın atacağı gollerle takımın başarısında pay sahibi olacağını ifade ederek, atılan imzanın her iki taraf açısından da hayırlı olmasını diledi.

Torku Konyaspor’a 1 yıllık imza atan Gekas, yeni takımının formasını giyerek basın mensuplarına poz verdi.


CİHAN