"Gel,buraya bayılacaksın"

F.Bahçe devre arasında alamadığı Van Der Vaart'ı sezon sonunda bitirmeye kararlı. Bu transferde aracılık yapan Kuyt vatandaşını İstanbul'a çağırarak, "Burayı gel gör. Bayılacaksın" mesajını gönderdi.

Gel,buraya bayılacaksın
19 Şubat 2014 Çarşamba 14:28 tarihinde eklendi.
Fenerbahçe gelecek sezon için kolları şimdiden sıvarken listenin en başına Hamburglu yıldız Van Der Vaart'ı aldı. Alman ekibinde 10 numara pozisyonunda oynayan Hollandalı futbolcuyu devre arasında transfer etmek isteyen Sarı-Lacivertli yönetim bunu başaramayınca bu kez sezon sonu için kolları sıvadı. Van Der Vaart'ın kulübüyle sözleşmesinin gelecek sezon bitecek olması bu transferi cazip bir hale getirirken Fenerbahçeli Kuyt'ın devreye girerek vatandaşını ikna uğraşı verdiği ve İstanbul'a çağırdığı ortaya çıktı. 
 
F.BAHÇE'DE ÇOK MUTLUYUM 
Hollanda Milli Takımı'nda Van der Vaart ile yakın bir dost olarak bilinen Kuyt'ın kendisini telefonla arayarak, "Fenerbahçe seni transfer etmeyi çok istiyor. Gelecek sezonun planları içinde sen en başta yer alıyorsun. Burası çok büyük bir camia ve ben Fenerbahçe'de çok mutluyum. Yeni sezonda seni aramızda görmeyi çok isteriz. İstanbul'da asla yabancılık çekmezsin. Seni buraya davet ediyorum. Hem Fenerbahçe Kulübü'nü hem de İstanbul'u gel bir gör. Buraya bayılacaksın. Kabul edersen sana her türlü yardımı yapmaya hazırım" dediği öğrenildi. 
 
KUYT'A YEŞİL IŞIK YAKTI 
Kuyt'ın bu sözlerinden çok etkilenen Van Der Vaart'ın, "Hamburg ile 1 sezon daha sözleşmem var. Eğer Fenerbahçe kulübümle anlaşırsa seve seve gelirim. Senin oynadığın bir kulüpte forma giymek bana gurur verir. Boşluk bulur bulmaz İstanbul'a geleceğim" cevabını verdiği belirlendi. F.Bahçe Yönetimi'nin bu gelişmeden memnun olduğu ve Van Der Vaart için Kuyt'tan gelecek bilgileri  merakla bekledikleri öne sürüldü.
 
(Takvim)