"Geleceğe heyecanla bakıyoruz"

Koç Holding 49. Olağan Genel Kurul Toplantısı Nakkaştepe’deki Holding merkezinde gerçekleştirildi.

Geleceğe heyecanla bakıyoruz
10 Nisan 2013 Çarşamba 22:00 tarihinde eklendi, 1.536 kez okundu.

 

Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa V. Koç, dünyanın 2008 küresel krizinin artçı dalgaları ile sallanmaya devam ettiğine dikkat çekerken, “Hem ülkemizde, hem çevremizde hem de global alanda birçok değişime gebe bu dönemde de Koç Topluluğu olarak ‘sürekli girişimcilik’ anlayışı ile ilkleri gerçekleştirmek için çalışmaya devam edeceğiz. Süreç belirsizliklerle dolu olsa da geleceğe büyük bir heyecanla bakıyoruz.” dedi.
 
Genel Kurul gündemi kapsamında Koç Holding’in yatırımcıları, pay sahipleri, iş ortakları ve çalışanlarına seslenen Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa V. Koç, şunları söyledi: 
 
“Hem gelişmekte olan ülkelerde, hem de Türkiye’nin komşu bölgelerinde, ekonomik, siyasi ve sosyal alanlarda önemli değişimler ve yeniden yapılanmalar göze çarpmaktadır. Bu değişimleri geçici bir dalgalanma olarak görmek yerine, yeni bir ekonomik düzene geçiş olarak okuyan ve stratejilerini bu doğrultuda inşa eden şirketler geleceğin kazananları olacaktır. Bu süreç belirsizliklerle dolu olsa da Koç Topluluğu olarak geleceğe daha büyük bir heyecanla bakmamızı da sağlamaktadır.”
 
Olağan Genel Kurul Toplantısı’nda yönetim kurulu üyeleri seçimi de yapıldı. Bu doğrultuda belirlenen yeni yönetim kurulu üyeleri şu isimlerden oluştu:
 
Rahmi M. Koç – Şeref Başkanı
Mustafa V. Koç – Yönetim Kurulu Başkanı
Temel Atay – Yönetim Kurulu Başkan Vekili
Ömer M. Koç – Yönetim Kurulu Başkan Vekili
Semahat Arsel – Üye
İnan Kıraç – Üye
Ali Y. Koç – Üye
Dr. Bülent Bulgurlu – Üye
Prof. Dr. John H. McArthur – Üye 
Prof. Dr. Heinrich V. Pierer – Üye
Muharrem Hilmi Kayhan – Bağımsız Üye
Kutsan Çelebican – Bağımsız Üye
Sanford I. Weill – Bağımsız Üye
Peter Denis Sutherland – Bağımsız Üye
Kwok King Victor Fung – Bağımsız Üye

CİHAN