Geleceğe taşıyoruz

durumken, bir de üstüne taşınma stresi eklenince sancılı bir süreç başlamış olur. Bu süreci sorunsuz bir şekilde atlatmanın yolu profesyonel taşımacılık firmalarından yardım almaktan geçer. Ancak her profesyonel firma aynı kalite ve standartta hizmet veremez.

Geleceğe taşıyoruz
15 Kasım 2016 Salı 10:02 tarihinde eklendi.

 

Herkes hayatında en az bir kez de olsa taşınma sürecini deneyimlemiştir. Yeni bir yere taşınmak halihazırda stresli bir durumken, bir de üstüne taşınma stresi eklenince sancılı bir süreç başlamış olur. Bu süreci sorunsuz bir şekilde atlatmanın yolu profesyonel taşımacılık firmalarından yardım almaktan geçer. Ancak her profesyonel firma aynı kalite ve standartta hizmet veremez. Eşyalarınızı, taşıma ruhsatı bulunmayan bir firmayla taşıtmak oldukça risklidir ve sonunda sizi mağdur duruma düşürebilir. Bu nedenle taşınma işine başlamadan önce firmalar iyice araştırılmalıdır. Ertem Nakliyat, Mersin evden eve taşımacılık firması olarak, taşınmayı eşyaları bir yerde başka bir yere aktarma olarak tanımlayan yaklaşımı kesinlike kabul etmiyoruz. Bize göre taşınmak, size ait olacak olan yaşam alanınızı oluşturmanıza destek olmak ve bu süreci en zahmetsiz şekilde geçirmenizi sağlamaktır. Bu vizyonumuzu iş ahlakımıza yansıtarak ihtiyaç duyduğunuz ve hakettiğiniz kaliteli ve güvenilir nakliye hizmetini sizlere sunuyoruz.
 

Teknolojiyi Yakından Takip Ediyoruz.
 

Teknolojinin günden güne gelişmesi hayatımızın her alanına olduğu gibi Mersin evden eve nakliyat sektörüne de yansımaktadır. Daha önce hamal aracılığıyla taşınan eşyalar, günümüzde daireniz kaçıncı katta olursa olsun asansörlü araçlar vasıtasıyla kolaylıkla taşınmaktadır. Böylelikle eşyaların hasar görme riski yok denecek kadar azalırken taşınma süresi de hatırı sayılır miktarda kısalmaktadır. Bunun yanı sıra binanızdaki diğer sakinler etkilenmeden kolay ve pratik taşınma mümkün hale gelmektedir. Mersin evden eve nakliyat firması olarak, biz de mevcut teknolojiye uyum sağlayarak taşınma sürecini en stressiz ve verimli şekilde gerçekleştirmeyi hedefliyoruz. Araçlarımızda ve eşya taşıma yöntemlerimizde kullandığımız son model teknoloji ürünleri ve sağlam alt yapımızla daima siz müşterilerimizin gereksinimlerini ön planda tutmayı ve bu doğrultuda ilerlemeyi amaçlıyoruz. Eşyalarınızı standartlara uygun biçimde paketleyip, asansörlü araçlarımızın yardımı ve alanında uzman ekibimizin etkili çalışmasıyla kısa zamanda adresinizden alıp şehir içinde ya da dışında istediğiniz adrese taşıyıp yerleştiriyoruz.
 

Sorumluluk Taşıyan Bir Firmayız.
 

Sorumluluk bilinci içerisinde memnuniyetinizi sağlamak için prensipli hareket ediyoruz. Mersin Ertem evden eve ekibi olarak ilimizde bulunan tüm nakliye firmaları arasından öne çıkarak vermiş olduğumuz hizmet ayrıcalığına ulaşmak ve internet sitemizde yer alan firmamızla ilgili öğrenmek istediğiniz tüm bilgiler için http://www.mersinertemevdeneve.com sitemize ulaşmanız yeterlidir. Soru ve önerilerinizi sitedeki iletişim formu üzerinden bizlere kolaylıkla iletebilirsiniz.