Gelinle damat hastanelik oldu

Sakarya'nın Akyazı İlçesi Kuzuluk yolu Karaçalılık Mevkii'nde akşam düğünleri olan Gökhan İmal ve Rabia Aktaş çifti, bulundukları gelin arabasının kamyonete çarpması sonucu hastaneye kaldırıldı.

Gelinle damat hastanelik oldu
13 Ekim 2013 Pazar 15:45 tarihinde eklendi, 1.881 kez okundu.
Kaza, Akyazı İlçesi'ndeki Akyazı Kuzuluk yolunda dün saat 17.00 sıralarında meydana geldi. Akşam düğünleri yapılacak Gökhan İmal yönetimindeki Rabia Aktaş ve gelin yakınlarının bulunduğu 54 HY 670 plakalı cip, Erol İbil yönetimindeki 54 HZ 409 plakalı yolda dönüş yapmak isteyen kamyonetle çarpıştı. 
 
Kazada gelin Rabia Aktaş, damat Gökhan İmal, Elif Aktaş, hamile olduğu belirtilen Aslıhan Tetik hafif yaralandı. Kaza sonrası gelen 112 ambulans görevlileri  gelin arabasında bulunan ve kazada yaralanan damat Gökhan İmal, gelin Rabia Aktaş, ile hamile olan arkadaşları Aslıhan Tetik'e ilk müdahaleleri yaptıktan sonra Akyazı Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Gelen gelin ve damadın yakınları sinir krizleri geçirdi.
 
Kamyonet sürücüsü Erol İbil, "Kuzuluk Beldesi'nden geliyordum. Yolun karşısına geçmek için durdum. Arkamdan bir patlama sesi geldi. Kamyonet savruldu. Araçtan indiğimde bana jip'in çarptığını gördüm" dedi.

DHA