Gemi batmadan önce son mesaj

Güney Kore'yi yasa boğan gemi kazası ardından trajik olaylar da ortaya çıkıyor.

Gemi batmadan önce son mesaj
17 Nisan 2014 Perşembe 13:17 tarihinde eklendi.
Okul gezisine çıkan 325 öğrenci ile birlikte toplam 475 kişinin bulunduğu gemi batmadan dakikalar önce bir öğrencinin annesine yazdığı SMS yürekleri burktu. Erkek öğrenci annesine gönderdiği SMS'te, "Anne sana henüz söyleme imkanım varken, bunu yazmak istiyorum: Seni seviyorum" diye yazdı. Çocuğun bu mesajından 7 dakika sonra ise annesi oğluna, "Neden? Ben de seni oğlum. Seni seviyorum" diye cevap verdi. Daha önce de yine bir öğrencinin babasına, "Baba gemi yan yattı. Dışarı çıkamıyorum. Koridorda hiç kimse yok" diye SMS attığı ortaya çıkmıştı. 
 
YAŞAMLARINDAN ÜMİT KESİLDİ 
 
Gemide arama ve kurtarma çalışmaları sürüyor. Ölü sayısı 9'a ulaşırken, kayıp 290 kişiye ulaşılmaya çalışılıyor. Arama ve kurtarma çalışmaları olumsuz hava koşulları nedeniyle ağır ilerledi. Kayıpların yaşamından ümit kesildi. Uzmanlar kayıp kazazedelerin yaşama şanslarının çok zayıf olduğunu ifade etti. 
 
Geminin Kaptanı Leo Joon Seok ise ifadesinde, geminin aniden battığını ve nedenini bilmediğini söyledi. Kaptan Seok, kayalıklara çarpma gibi bir durumun da söz konusu olmadığını dile getirdi. 

DHA