Genç Bayram 450 dakikadır gol yemiyor

Ankaragücü’nün başarılı kalecisi Bayram Olgun, kalesini gole kapattı.

Genç Bayram 450 dakikadır gol yemiyor
31 Ocak 2014 Cuma 12:19 tarihinde eklendi.

1990 doğumlu genç kaleci Bayram Olgun, devraldığı sezonun 14. haftasından itibaren 5 hafta boyunca kalesinde hiç gol görmedi. Bayram Olgun, 450 dakikadır kalesini gole kapattı.

"Başarmak önce istemekle başlar." sözleriyle performansını değerlendiren Bayram Olgun, "Önce isteyeceksin. Hedef koyacaksın. Sonra da çok çalışacaksın. Ben de özellikle antrenmanlarda çok çalışıyor, en iyi performansı sergilemeye gayret gösteriyorum." diyerek şöyle konuştu:

"Antrenmanlarda hocalarımın uyguladığı programı elimden geldiğince eksiksiz yerine getirmeye çalışıyor, Kaleci Antrenörü Murat Türksoy hocamın yönlendirmeleriyle yapabileceğimin en iyisini yapmaya çalışıyorum. Son haftalarda sürekli oynamak performansıma da katkı sağlıyor. Bana duyulan güvenin de performansımın üzerinde etkisi var. En verimli çağımdayım. Ayrıca, özel hayatıma da çok dikkat ediyor, iyi beslenip iyi dinleniyorum."

“ANKARAGÜCÜ’NDE KALECİ SIKINTISI YOK”

Ankaragücü’nde kaleci sıkıntısı olmadığını vurgulayan Olgun, "Cihan Bal ve Gökhan Akkan da Ankaragücü kalesini uzun yıllar başarı ile koruyacak yetenekte olan çok genç arkadaşlarım." diyerek sözlerini şöyle sürdürdü:

"Bugün kaleyi ben koruyorum. Yarın görev verildiğinde onlar da başarıyla görev yapacaklardır. Bizde kıskançlık yok, kardeşlik, arkadaşlık ve tatlı bir rekabet var. Başarının kaynağı olduğuna inandığım etkenlerin başında gelen rekabet de olsun ki performansımız artsın, özgüvenimiz gelişsin. Aslında önemli olan Ankaragücü’nün başarısı. İnşallah bu sezon şampiyon olacağız. Bizler takım olarak Ankaragücü’nün hak ettiği yere Süper Lig'e gelmesi için mücadele etmeye devam edeceğiz."

"Ankaragücü’nde geçirdiğim 8 yıl içinde üzerimde emeği olan tüm hocalarıma teşekkür ediyorum." diyen Olgun, Ankaragücü’nde futbol oynamaktan gurur duyduğunu kaydetti. Daha uzun yıllar Ankaragücü’nün başarısı için çalışacağını ifade eden Olgun, sözlerini şöyle tamamladı:

"Türkiye’nin en büyük ve köklü kulüplerinden biri olan Ankaragücü’nde olduğum için çok mutluyum. Ankaragücü, yönetimiyle, taraftarıyla, sporcularıyla ve de tesisleriyle çok büyük bir kulüp. Beni çok büyük bir camia olan Ankaragücü’nün altyapısına kazandıran rahmetli Arif Peçenek’tir. Geçtiğimiz gün birinci ölüm 


CİHAN