Genç kız 'tanımıyorum' dedi, sevgilisi çıktı

İstanbul'da uyuşturucu alışverişi kanlı bitti. Olaya tanık olan ve ‘İkisini de tanımıyorum’ diyen genç kızın, zanlının sevgilisi olduğu ortaya çıktı.

Genç kız tanımıyorum dedi, sevgilisi çıktı
16 Ocak 2019 Çarşamba 10:40 tarihinde eklendi, 1.835 kez okundu.
İstanbul Tuzla'da aracında öldürülen Murat Gözüpek cinayetiyle ilgili şüpheli Mert K., yakalandı. Olay, Aydınlı Mahallesi'nde önceki sabah meydana geldi. İddiaya göre; O.Ü. ve Mert K. uyuşturucu almak için Murat Gözüpek'in (34) aracına bindi. Mert K. uyuşturucuyu pahalı bulunca, sürücü Gözüpek'i öldürdü. Polis, 1 kadın ve 1 erkeğin araçtan atladığını öğrendi. İncelemede kimliği tespit edilen O.Ü. isimli genç kız (26) yakalandı.
'ARAÇ SEYİR HALİNDEYKEN ŞOFÖRE ATEŞ ETTİ'
 
Genç kız ifadesinde, "İsminin Sinan olduğunu bildiğim kişiyle uyuşturucu almak için o araca bindik. Sinan, araç seyir halindeyken şoföre ateş etti. Arabadan atlayıp kaçtım. İkisini de tanımıyorum" dedi. Olayı araştıran polis, O.Ü.'nün sevgilisi Mert K.'yı gözaltına aldı. Bir çok suçtan kaydı bulunan Mert K.'nın olayın zanlısı olduğu ortaya çıktı. Mahkemeye çıkarılan Mert K. tutuklanırken O.Ü. hakkında ise işlem yapıldı.
 
(Sabah)