Genç Milliler'den gol yağmuru

MANAVGAT'ta kamp yapan Türkiye U-15 Milli Futbol Takımı, özel maçta Çek Cumhuriyeti U-15 Milli Futbol Takımı'nı 5-1 yendi.

Genç Millilerden gol yağmuru
30 Ocak 2015 Cuma 21:43 tarihinde eklendi.
MANAVGAT'ta kamp yapan Türkiye U-15 Milli Futbol Takımı, özel maçta Çek Cumhuriyeti U-15 Milli Futbol Takımı'nı 5-1 yendi.
 
Emirhan Spor Kompleksi'nde oynanan karşılaşmayı Önder Turgay Demirdak, Hasan Günal ve Ahmet Eken hakem üçlüsü yönetti. Teknik direktörlüğünü Şenol Ustaömer'in yaptığı U-15 A Milli Takımı sahaya Ozan Can Oruç, Ramazan Emirhan Civelek, Bekir Melih Gökçimen, Ozan Muhammed Kabak, Ercan Şirin, Kerem Atakan Kesgin, Recep Gül, Sefa Akgün, Muzaffer Kahraman, Atalay Babacan ve Enes İslam İlkin ile sahaya çıktı.
 
Petr Janousek yönetimindeki Çek Cumhuriyeti U-15 Milli Takımı ise, Simon Pechacek, Rostislav Suchochleb, Marek Sima, Martin Bejbl, Miroslav Leskovjan, Michal Beran, Lukas Husek, Denis Plecity, Filip Kaloc, Vojtech Silhan, Zbynek Koropasek ile sahaya mücadele etti.
 
Karşılaşmada, milli takımın gollerini 49, 63 ve 80'inci dakikada Atalay Babacan, 52'nci dakikada Recep Gül, 56'ncı dakikada ise Yusuf Emre Baran attı. Çek Cumhuriyeti'nin golünü ise 22'nci dakikada Denis Plecity kaydetti. 
 
Teknik direktör Şenol Ustaömer, "Oynayan tüm futbolcularımız ilk defa milli forma giydiler. İlk yarıda biraz heyecanlandılar. Farklı bir galibiyet aldılar ama bizim için skordan önemli olan oyundu. Amacımız buradan A milli takıma oyuncu yetiştirmek" dedi.

DHA