Genç sevgili Nilgün'e yaramadı

Kendisinden yaşça küçük müzisyen sevgilisiyle yaşadığı aşk tiyatrocu Nilgün Belgün'ü son günlerde asabileştirdi.

Genç sevgili Nilgüne yaramadı
03 Ağustos 2012 Cuma 09:36 tarihinde eklendi, 1.385 kez okundu.

Sürpriz birliktelikleriyle herkesi şaşırtan tiyatrocu Nilgün Belgün ile müzisyen Bekir Ünlüataer önceki gün Nişantaşı'ndaki Kırıntı Kafe'deydi.

Birlikte başbaşa oturan ikiliden Belgün'ün fotoğrafını çeken gazetecilere "Yeter artık fotoroman yaptınız bizi" diyerek bağırması sevgilisini bile şaşırttı. Kendisinden yaşça küçük müzisyen sevgilisiyle yaşadığı aşk tiyatrocu Nilgün Belgün'ü son günlerde asabileştirdi.

Henüz objektiflere alışamayan ikilinin keyfi önceki gün gazetecilerin fotoğraflarını çekmesiyle kaçtı. Sevgilisi Ünlüataer'in objektiflere gülümsemesine karşın, Belgün'ün bu kez gazetecilere tepki vermesi dikkat çekti.

Fotoğraflarının çekildiğini görünce önce yüzünü çeviren ardından ise "Yeter artık ama fotoroman yaptınız. Rahat bırakın bizi" diyerek, bağırmaya başlayan Belgün ardından hızını alamayıp gazetecileri, garsonlara şikayet etti. Sürekli gülen yüzüyle tanınan tiyatrocunun verdiği anlamsız tepkiye şahit olanlar ise "Nilgün Hanım acaba sevgilisiyle aralarındaki yaş farkının bu kadar yazılmasına mı bozuluyor?" demekten kendilerini alamadı. 


Milliyet