Genç sevgilim var çünkü...

Bekir Ünlüataer ile birlikte olan Nilgün Belgün, aradaki 20 yaş farka aldırmadan aşkını yaşıyor

Genç sevgilim var çünkü...
27 Temmuz 2012 Cuma 10:26 tarihinde eklendi, 2.510 kez okundu.

 

Sabah gazetesinden Eylem Bilgiç'e konuşan Belgün aşkını şu sözlerle anlattı; "Ben 10 senedir böyle bir şey yaşamadım. İlişkiye başlamak için önce sevdalanmak, ruhen anlaşmak, fizik olarak birbirini beğenmek lazım.

Yani laf olsun diye bir ilişki yaşanmaz. Hele benim gibi tecrübeli bir insan laf olsun diye bir ilişkiye girmez. Ben bir gönül kadınıyım; bu gönül de her dakika birine kaymaz, bu ruh her dakika birine akmaz. Her şey tesadüf oldu. Zaten bir süre kendi içimizde birbirimizi tanımaya çalıştık. O tanıma safhasında bire bir Bekir'le yaşadım, kimseyle görüşmedim, kimsenin fikrini almaya da gerek görmedim. Baktım ki karşımda yakışıklı, hoş, mesleğinde olağanüstü başarılı, saygı duyulacak bir musiki adamı ve üstelik adam gibi bir adam var; kalbimi açtım. Yakışıklı, paralı, gezmeli, eğlenmeli bulabilirsin ama adam gibi adam bulabilmek çok zor. Bekir gerçekten adam gibi adam. Şu an bunu söylüyorum, ayrıldıktan sonra da bunu söylerim, aradan 20 yıl geçse de "Hayatımdan adam gibi bir adam geçti" derim."
 
Aşkınız ne zaman başladı?
 
Bundan üç-dört ay önce televizyonda, Bekir Ünlüataer ve Fatih Ahıskalı'nın kurduğu Eşref Vakti diye bir gruba rastladım. Müthiş güzel müzik yapıyorlar, çok iyi iki müzisyen. Yaptıkları müziğe hayran oldum. Ertesi gün bütün müzik marketlerde CD'lerini aradım ama bulamadım. Bir süre sonra Mesut Yar'ın programına konuk olarak çağrıldım ve programın diğer konuklarının Bekir ile Fatih olduğunu gördüm. Bekir'e müziklerini çok beğendiğimi ama bir türlü CD'lerini bulamadığımı söyledim. O da "Bizim yanımızda var" diyerek bir CD'lerini hediye etti.
 
Aranızdaki yaş farkı ister istemez dikkat çekiyor. Siz bunu başta aranızda konuşup hallettiniz mi?
 
Biz aradaki yaş farkını vallahi hiç fark etmedik. Çünkü ben o kadar enerjiğim ki... Benim bu konuda tuhaf bir özgüvenim var. Mesela kendimi Bekir'den çok küçük hissediyorum çünkü aşırı hareketliyim, aşırı çocuksuyum, içimde minicik bir kız çocuğu var.
 
Enerjinize ancak gençler ayak uydurabiliyor zaten...
 
Aynen öyle. Zaten ben kendi yaşıtlarımla olamam, çünkü o kız çocuğuyla yaşıtlarım yapamaz. Çok hiperaktifim, bu yüzden zaten gençlerle uyum sağlayabiliyorum. Mesela en samimi arkadaşım Nehir Erdoğan'dır. Yaşıtım bir arkadaşım yok gibi, varsa da zaman zaman sıkılıyorum onlardan. Çünkü onların konuları İtalyan mutfaklar, Gucci çantalar falan; beni hiç sarmıyor bunlar.
 
BEKİR İÇİMDEKİ KIZ ÇOCUĞUNU GÖREBİLDİ
 
Demek ki Bekir Bey, içinizdeki o küçük kızı görmüş...
 
Mutlaka görmüştür. Bekir aynı zamanda o küçük kızın yanında çok olgun bir kadın da gördü. Benimki bir paket program; içinde küçük kız da var, olgun bir kadın da, yaşanmışlıklar da, tecrübe de...