Genç TEMA’lar Bursa’da buluştu

Türkiye çapında çevre gönüllüsü üniversite öğrencilerinden oluşan Genç TEMA’lar, TEMA Vakfı'nın kuruluşunun 20. yılında Bursa’da buluştu.

Genç TEMAlar Bursada buluştu
28 Aralık 2012 Cuma 21:05 tarihinde eklendi.

Genç TEMA’lar, özellikle üniversite öğrencilerinin çevresel tehditler ve erozyonun tehlikeleri konusunda bilinçlenip aktif olarak TEMA faaliyet ve projelerine katılımlarını sağlamayı amaçlıyor.

 
KKTC ve Türkiye'de 51 il ve 75 üniversitede kurulan Genç TEMA’ların Başkanlar Toplantısı, TEMA Vakfı Bursa İl Temsilciliği ve Uludağ Üniversitesi Genç TEMA ekibinin ev sahipliğinde yapıldı. Toplantı Rektör Prof. Dr. Kamil Dilek ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Müfit Parlak’ın destekleriyle yapıldı.
 
'Hayatı Geleceğe Taşımak' sloganıyla yapılan toplantıya 55 üniversiteden 121 Genç TEMA’lı, TEMA Vakfı Mütevelli Heyeti Üyesi Prof. Dr. Vahap Katkat, yönetim kurulu üyeleri ve TEMA Vakfı Bursa İl Temsilcisi Öğr. Gör. Şaban Uyar ile saha ve gönüllülük bölümü çalışanları katıldı.
 
2013 yılı Genç TEMA faaliyet planlarının ele alındığı toplantıda Genç TEMA’lar atölye çalışmaları kapsamında ‘İklim Değişikliği’ ve‘Sivil Toplum ve Liderlik’ seminerlerine katıldı. Proje panayırında başarılı projelerini sunan genç TEMA’lar, forum bölümünde ise duygu düşüncelerini paylaştı. Toplantı sonunda destek verenlere plaket takdim edildi,
 
Genç TEMA’lar toplantının son gününde ise Osmangazi Belediyesi’nce organize edilen şehir turuna katıldı.

CİHAN