Gençlerbirliği 1-2 Kardemir Karabükspor

Spor Toto Süper Lig'in 20. hafta mücadelesinde Başkent’te oynanan Gençlerbirliği-Kardemir Karabükspor maçını konuk ekip 2-1 kazanmayı başardı.

10 Şubat 2014 Pazartesi 21:10 tarihinde eklendi.


50. dakikada sol kanattan son çizgiye inen Tosic ortasını yaptı, kale önünde Petrovic’in kafa vuruşundan netice çıkmadı.

53. dakikada konuk ekip maçın en net pozisyonunu değerlendiremedi. Kulusic kafa ile topu kaleciye göndermek isterken araya giren İlhan, meşin yuvarlağa istediği gibi vuramayınca top kalecide kaldı.

61. dakikada konuk ekip Eneramo ile golü buldu. Özgür’ün ceza alanı önünde Eneramo’ya yaptığı faul sonucu kazanılan frikiği kullanan Eneramo şık bir vuruşla topu filelere gönderdi: 0-1.

65. dakikada Petrovic’in ara pasıyla Stancu kaleci ile karşı karşıya kaldı, kaleci Waterman Stancu’dan önce davranarak topu ayaklarıyla kontrol etti.

73. dakikada İlhan farkı ikiye çıkaran golü attı. Eneramo’nun ceza alanından attığı sert şut kaleciden döndü, dönen topu takip eden İlhan yakın mesafeden topu bir kez daha ağlara gönderdi: 0-2.

75. dakikada Gençlerbirliği, Stancu'nun golüyle farkı bire indirdi. Bu dakikada Gosso’nun savunmanın arkasına attığı topu kontrol eden Stancu kaleciden sıyrılıp takımının golünü kaydetti: 1-2.

82. dakikada Musa’nın ara pasıyla Gençlerbirliği ceza alanına giren Eneramo kaleciyi geçtikten sonra açısını kaybederek vuruşunu yaptı top yandan auta gitti.

Kalan dakikalarda iki takımın çabası da gol getirmeyince konuk ekip ikinci yarı sergilediği etkili oyunla karşılaşmadan 2-1 galip ayrıldı.


CİHAN