Gençlerbirliği 3-0 Akhisar Belediyespor

Spor Toto Süper Lig'de 2. haftanın açılış maçında Gençlerbirliği, konuk ettiği Akhisar Belediyespor'u Jimmy Durmaz, Ermin Zec ve Bogdan Stancu'nun golleriyle 3 - 0 mağlup etti.

24 Ağustos 2013 Cumartesi 00:00 tarihinde eklendi, 1.165 kez okundu.

61. dakikada sağ çaprazda topla buluşan Gençlerbirliği oyuncusu Ermin Zec, arka direğe doğru hareketlenen arkadaşı Bogdan Stancu'ya topu attı. Topla buluşan Bogdan Stancu, kaleci Oğuz'un açıyı kapatmasıyla istediği vuruşu yapamadı ve kaleci topu kornere çeldi.

65. dakikada Gençlerbirliği Bogdan Stancu ile yine önemli bir pozisyondan yararlanamadı. Jimmy Durmaz'ın savunma arkasına attığı topa kafa ile vuran Bogdan Stancu'nun vuruşu kaleciden geri döndü.

72. dakikada Jimmy Durmaz sağ kanatta topla buluştu ve ceza sahası içinde son çizgiye inerek ortasını yaptı. Gelen ortaya sert bir şekilde vuran Ermin Zec'in şutu az farkla auto çıktı.

87. dakikada Gençlerbirliği Bogdan Stancu'nun golü ile farkı üçe çıkardı. İkiye bir yakalanan Akhisar Belediyespor savunmasında Bogdan Stancu sol tarafta boşta kaldı. Gosso topu doğrudan arkadaşı Bogdan Stancu'ya çıkarttı ve bu oyuncu da ceza sahası hemen içerisinde topun gelişine uzak direğe doğru ayağının içiyle çok güzel bir vuruş yaptı ve topu ağlarla buluşturdu: 3 - 0.

Karşılaşmada başka gol olmayınca Gençlerbirliği sahadan 3-0 galip ayrıldı.


CİHAN