Gençlerbirliği, beraberlikten mutsuz

Gençlerbirliği Yardımcı Antrenörü Cenk Özcan, final paslarında ve gol vuruşlarında biraz daha beceriksizlikleri nedeniyle karşılaşmanın sonucunun beraberlik olduğunu söyledi.

15 Eylül 2013 Pazar 20:55 tarihinde eklendi.

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Metin Diyadin’in cezası nedeniyle katılamadığı basın toplantısında değerlendirmelerde bulunan yardımcı antrenör Cenk Özcan, birinci dakikadan doksanıncı dakikaya kadar oyunu hakimi olduklarını vurgulayarak, ‘’Futbolun gereği olan her şeyi yaptık.

Kanatlardan ataklar yaptık oyunu açtık. Final paslarında ve gol vuruşlarında biraz daha becerili olsak golü daha erken bulabilirdik. Ama son dakikada golü bulduk ve sahadan beraberlikle ayrıldık.’’ dedi.

Basın toplantısına katılan kaleci Ramazan Köse ise, ikinci yarının başında yenilen gole sendelediklerini ancak çabuk toparlandıklarını belirterek, doksan dakika mücadele ederek beraberliği kazanan takım arkadaşlarını kutladığını kaydetti.

Günün başarılı isimlerinde Jimmy Durmaz’da maçın başından sonuna kadar birçok pozisyona girdiklerini ancak gol atmayı başaramadıklarını dile getirerek, son dakikada buldukları golle berabere kaldıkları için mutlu olduklarını kaydetti.


CİHAN