Gençlerbirliği'nde deprem!

Gençlerbirliği yönetimi ile İbrahim Üzülmez'in toplantısı sona erdi. Taraflar karşılıklı olarak sözleşmeyi fesih ettiler

Gençlerbirliğinde deprem!
07 Kasım 2016 Pazartesi 20:05 tarihinde eklendi, 1.712 kez okundu.
Gençlerbirliği Teknik Direktörü İbrahim Üzülmez bu akşam yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi. Uzun süren görüşmelerin ardından taraflar anlaşarak Üzülmez'in sözleşmesini karşılıklı fesh ettiler.
 
Gençlerbirliği Kulüp Başkanı İlhan Cavcav'ın katılmadığı toplantıya Başkan vekili Niyazi Akdaş, Arif Ölmez, Genel Sayman Sinan Gürsoy, İbrahim Üzülmez ve menejeri katıldı. Ancak taraflar arasındaki görüşme çok kısa sürdü. Alınan bilgiye göre karşılıklı şartlarda anlaşamayan taraflar düşünmek için süre istedikleri öğrenildi. Ancak, İbrahim Üzülmez'in Gençlerbirliği takımı ile yaptığı sözleşmede, taraflar tazminatsız olarak fesih yapabilir maddesi olduğu ve bu nedenle görüşmenin kısa sürdüğü ifade edildi. Tazminat alamayacak olan ve sözleşmesi 31 Mayıs 2017 tarihinde bitecek olan İbrahim Üzülmez'in, kalan 7 aylık maaşını istediği ve görüşmenin bu nedenle tıkandığı öğrenildi.