Gençlik Merkezi'nde Ali İsmail Korkmaz Sahnesi

Eskişehir'de Tepebaşı Belediyesi, yeni açılan '29 Ekim Gençlik Merkezi'nde yer alan sahneye, Gezi Parkı protestoları sırasında yaşamını yitiren üniversite öğrencisi Ali İsmail Korkmaz'ın adını verdi.

14 Kasım 2014 Cuma 17:33 tarihinde eklendi.
 
 
Tepebaşı Belediye Başkanı CHP'li Ahmet Ataç, Eskişehir'de gençler için '29 Ekim Gençlik Merkezi' adıyla ikinci bir gençlik merkezi açtıklarını söyledi. Ataç, merkezde bulunan sahneye de geçen yılki Gezi Parkı protestoları sırasında polis ve sivil kişilerin saldırısına uğrayıp 38 gün komada kaldıktan sonra yaşamını yitiren Anadolu Üniversitesi Eğitim Fakültesi İngilizce Öğretmenliği hazırlık sınıfı öğrencisi Ali İsmail Korkmaz adını verdiklerini açıkladı.
 
Başkan Ataç, gençlerin yoğun isteğinin yanısıra Ali İsmail Korkmaz ile ailesinin kendisi ve kent için farklı bir yere sahip olduğunu ifade ederek, yaşanılan acıların bir daha tekrarlanmaması adına Ali İsmail Korkmaz'ın Eskişehir'de yaşatılacağını sözlerine ekledi.
 
Tepebaşı Belediyesi 29 Ekim Gençlik Merkezi'nde yer alan Ali İsmail Korkmaz Sahnesi girişinde Ali İsmail Korkmaz'ın fotoğrafı ve yaşamı ile ilgili bilgi yer alıyor.

DHA