Gençlik sırrını açıkladı

Cameron Diaz 40 yaşına basmanın kendisinde yarattığı fiziksel ve ruhsal “mutluluğu” popüler bir derginin son sayısında hayranlarıyla paylaştı. Diaz yaşlanmanın hayatında yaşadığı en güzel duygu olduğunu söyledi.

Gençlik sırrını açıkladı
03 Ekim 2012 Çarşamba 10:33 tarihinde eklendi, 1.716 kez okundu.

Cameron Diaz dünyaca ünlü bir derginin Ekim sayısına verdiği röportajında hayatında ilk defa kendisini tam anlamıyla mutlu hissettiğini söyledi.

 
Haziran ayında 40. doğumgününü kutlayan Diaz kendisine hiç olmadığı kadar güvendiğini söyledi.
 
İlerleyen yaşına rağmen çocuk düşüncesinden hiçbir zaman uzaklaşmadığını söyleyen “Charlie’nin Melekleri”nin başarılı oyuncusu sözlerine şöyle devam etti:
 
“İster inanın ister inanmayın ama daha o kadar yaşlanmadım ve hala çocuk sahibi olabilirim.”
 
'BEN AKILLI BİR KADINIM'
Geçmişte Justin Timberlake, Alex Rodriguez gibi bir çok ünlü isimle beraber olan Diaz “Neden hiç evlenmediniz?” sorusuna şöyle cevap verdi:
 
“Ben akıllı bir kadınım. Hayatımda olan şeyler beni evliliğe yaklaştırmadı. Evli olan kız arkadaşlarım seneler boyu çift olarak geçirdikleri değişimlere dayanabiliyor. Ben, 20’li yaşlarda hoşlandığım erkeklerden şu an hoşlanmıyorum. “
 
'ŞU ANI YAŞIYORUM'
Fiziğini korumak için düzenli olarak pilates yaptığını söyleyen Diaz yaşlanma etkilerini geciktirmek diye bir olgunun varlığını reddettiğini söyledi.
 
Diaz şöyle konuştu: “Zamanı geriye çeviremezsiniz. Bence genç kalmanın sırrı şu anı doyasıya yaşamaktır.”

NTV