Gerçek ailesi ortaya çıktı iddiası

Antalya’da fedakâr Gülsüm Anne’nin 4 yıldır hiç tanımadan baktığı felçli Rus çocuğun gerçek ailesinin Rusya’da ortaya çıktığı iddia edildi.

Gerçek ailesi ortaya çıktı iddiası
30 Ocak 2013 Çarşamba 19:39 tarihinde eklendi, 1.059 kez okundu.

 

Rusya'da devlet televizyonu Birinci Kanal'ın 'Pust Govoryat' (Bırak Konuşsunlar) adlı programında tüm Rusya'yı ağlatan Gülsüm Kabadayı'nın bakımını yaptığı 'Umut' adlı gencin, 2004 yılından bu yana kayıp olan Pavel Kuklin olabileceği haberleri üzerine, Rusya'daki ailesi umutlandı.

Antalya'da 30 Ağustos 2008 günü geçirdiği trafik kazası sonrasında felç geçiren ve Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'nde tedavi gördüğü sürece hiçbir yakını bulunamayan 'Umut' adı verilen gence, Gülsüm Kabadayı 4 yıldır annelik yapıyor.
 
Gülsüm Kabadayı'nın bir süre önce katıldığı Rusya'da devlet televizyonu Birinci Kanal'ın 'Pust Govoryat' (Bırak Konuşsunlar) adlı program sonrası, Rusya'da Umut'un gerçek kimliğine yönelik umut doğdu. Moskova'ya 3 bin 500 kilometre uzaklıktaki Tomsk bölgesi Kapılovo kasabasında yaşayan ve 2004 yılından bu yana kendisinden haber alınamayan Pavel Kuklin'in 'Umut' olabileceği ihtimali üzerine Kuklin'in Rusya'daki ailesinde büyük heyecan yaşandı.
 
Kopılovo kasabasında postanede çalışan bir kadının Pavel Kuklin'in fotoğrafını gazetede görünce tanıdığı, ardından ailesine gidip haber verdiği belirtildi. Postane çalışanı Lyudmila Aleksandrovna, çocuğu çok iyi tanıdığını, gözlerinin önünde büyüdüğünü, çalışkan ve iyi bir çocuk olduğunu belirtti. Pavel Kuklin'in evlendiği, 1 kız çocuğu olduğu ve ardından para kazanmak için 2004 yılında kuzey bölgesine gittiği, sonrasında kendisinden haber alınamadığı kaydedildi.
 
UMUT FOTOĞRAFI GÖRÜNCE BAŞINI ÇEVİRDİ
 
Umut'un halen bakımını yapan Gülsüm Kabadayı ise Rusya'dan gelen haberler üzerine kendisinin de büyük heyecan yaşadığını söyledi. Bilgisayarda Umut olabileceği öne sürülen fotoğrafı inceleyen Gülsüm Kabadayı, Pavel Kuklin'in ne göz, ne de kulak yapısının Umut'a benzemediğini söyledi. Kabadayı, Umut'a bulunduğu 4 yıl önce kemik yaşı tespiti yapıldığını, buna göre doğum yılının 1992 olarak belirlendiğini hatırlattı. Kabadayı, haberdeki kişinin yaşının ise 27 olduğunu, arada ciddi yaş farkı olduğu için de Umut olamayacağını söyledi.
 
Ailesinin bulunmasını çok istediğini de belirten Gülsüm Kabadayı, ancak bulunsa da bulunmasa da Umut'un kendi çocuğu olduğunu, onun annesi olduğunu ve bırakmak istemediğini dile getirdi. Umut'un hoşuna giden veya anladığı konuşmalar veya görüntülere olumlu- olumsuz tepkiler de verebildiğini anlatan Kabadayı, bilgisayar üzerinden Pavel Kuklin'in fotoğrafı gösterildiğinde Umut'a "Senin fotoğrafın mı Umut" diye sorduğunu, Umut'un kafasını çevirdiğini belirtti.
 
Pavel Kuklin'in annesi Tatyana adlı kadının Umut'u görmek için Antalya'ya getirilmesi yönünde çalışma başlatıldığı da belirtildi. 

DHA