"Gerçek Sneijder'i bu sene izleyeceksiniz"

Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Wesley Sneijder, taraftarın gerçek Sneijder'i bu sene izleyeceğini söyledi

Gerçek Sneijderi bu sene izleyeceksiniz
09 Temmuz 2013 Salı 17:12 tarihinde eklendi.

Galatasaray'ın Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder, yeni sezon öncesi iddialı konuştu. Takımın İngiltere'deki kampında kulüp televizyonuna açıklamalar bulunan başarılı futbolcu Sneijder, başarıya aç olduğunu ifade etti.

Kampa katıldığı için mutlu olduğunu vurgulayan Sneijder, "Burada olduğum için çok mutluyum. 3,5 haftaya yakın bir tatil geçirdim ve yeterli olduğunu düşünüyorum. Şu anda hem başarıya, hem de futbol oynamaya açım." dedi.

"GERÇEK SNEIJDER'İ BU SENE İZLEYECEKLER"

Geçen sezon eksiği olduğunu, bu sene ise gerçek Sneijder'i göstereceğini söyleyen tecrübeli futbolcu Sneijder, "Taraftarlarımız emin olsun ki; gerçek Wesley Sneijder'i bu sene görecekler. Geçen sene takıma sezonun ortasında katıldım. O yüzden bir adaptasyon süreci vardı. Bunların hepsi tamamlandı. O yüzden bu sene çok ümitliyim. Taraftarlarımız da ümitli olsun. Gerçek Wesley Sneijder'i izleyecekler." diye konuştu.

Sneijder, Süper Kupa maçı ile ilgili ise "Galatasaray büyük bir kulüp. Nerede yarışırsa yarışsın şampiyon olmak istiyor. Sezon da Süper Kupa maçı ile başlayacak. Tek maç oynanacak ve sezonun başlangıcını kupa ile yapmak bizim için güzel olacak." ifadelerini kullandı.


CİHAN