Gerçekten sevişecek mi?

Uma Thurman, sevişme sahnelerinin gerçek olacağı Danimarkalı yönetmen Lars von Trier’in son filminin oyuncu kadrosuna dahil oldu

Gerçekten sevişecek mi?
12 Ekim 2012 Cuma 10:24 tarihinde eklendi, 1.207 kez okundu.

ABD’li oyuncu Uma Thurman, Danimarkalı dünyaca ünlü yönetmen Lars von Trier’in son filmi “Nymphomaniac” için kamera karşısına geçecek.


Filmin başrol oyuncularından Shia LaBeouf, filmdeki seks sahnelerinin gerçek olacağını açıklamıştı. 42 yaşındaki Thurman’ın, 8 ayrı hikâyeden oluşan filminde hangi rolde olacağı ve gerçekten sevişip sevişmeyeceği ise açıklanmadı. Bu hikâyelerden birinde konuk oyuncu olarak yer alacak olan Thurman’ın yerine Nicole Kidman’ın adı geçiyordu. Ancak Thurman’ın Kidman’ın rolünü kaptığı söyleniyor. 
 
İKİ VERSİYONU YAYINLANACAK 
Bir kadının doğumundan 50 yaşına dek uzanan yaşamsürecindeki cinsel yaşamını konu edinecek olan film; tüm dünyada izlenebilmesi için ‘hardcore’ ve ‘softcore’ olarak iki versiyonda çekilecek. Shia LaBeouf, MTV‘ye verdiği röportajda “Filmde gerçekten sevişeceğiz. Yayınlanması yasak olan kısımlar buzlanacak, onun dışındakiler filmde yer alacak. Agresif bir filmolacak” diye konuşmuştu. 

Habertürk