"Gerekirse yıkıma ellerimle başlarım"

16 Haziranda yapılacak olan Beşiktaş Olağan Seçimli Genel Kurulu için başkanlığa adaylığını açıklayan Serdal Adalı, BJK İnönü Stadı için yaptığı açıklamaların yanlış anlaşıldığını ve gerekirse

Gerekirse yıkıma ellerimle başlarım
05 Haziran 2013 Çarşamba 14:26 tarihinde eklendi.

İSTANBUL (CİHAN)- 16 Haziranda yapılacak olan Beşiktaş Olağan Seçimli Genel Kurulu için başkanlığa adaylığını açıklayan Serdal Adalı, BJK İnönü Stadı için yaptığı açıklamaların yanlış anlaşıldığını ve gerekirse stadyumu elleriyle yıkmaya hazır olduğunu söyledi.

BJK İnönü Stadı için yaptığı açıklamalarının çarpıtıldığını ifade eden Serdal Adalı, “Stadyumun yeniden yapılmasını en çok isteyenlerden biriyim. Beni kimse yanlış anlamasın dediklerim çarptırılmasın. Sadece hazırlıklar tam olarak tamamlanmadan ruhsat işleri bitmeden yıkmak bana çok samimi gelmedi. Yoksa kazmayı küreği alır ilk kazmayı ben vururum. Herkesten önce gider ellerimle yıkıma ben başlarım. Ayrıca yıkımın sembolik bir yıkım şeklinde kalması da hoş olmuyor.” dedi.

ESKİ FUTBOLCULARLA BİR AYARA GELDİ

Başkan adayı Serdal Adalı, Beşiktaş’ta geçmiş dönemlerde futbol oynayan Pascal Nouma, Tayfur Havutçu ve Ali Gültiken gibi isimlerle bir araya geldi. Adalı, “Herkese geldiği için çok teşekkür ediyorum. Eski sporcularımızla biraraya geldik. Beşiktaşımıza ilerde neler yapabiliriz onları konuşacağız. Verecekleri fikirleri dinleyeceğiz. Beraber çalışacağım arkadaşları onlara tanıtacağım. Az bir süre var zamanı en iyi şekilde değerlendirmeye çalışacağız. Herkesin Mirac Kandili’ni kutluyorum.” dedi.

HER BEŞİKTAŞLI GURUR DUYACAK

Serdal Adalı, seçimi kazandıkları takdirde her Beşiktaşlının gurur duyacağı bir takım oluşturacaklarını söyledi. Adalı, “Her Beşiktaşlının gurur duyacağı bir takım olacak. Bundan kimsenin şüphesi olmasın." diyerek şöyle devam etti:

"Tüm camia içini rahat tutsun. Allah izin verir kongrede seçilirsem 17 Haziran sabahı kısa bir sürede her Beşiktaşlının gurur duyacağı ve rahat bir şekilde izleyeceği bir Beşiktaş projemiz var. Onu yürürlüğe koyacağız ve çalışmalarımıza başlayarak kısa sürede sonuçlandıracağız.”

TRANSFERLER NETLEŞMEDEN AÇIKLAMA OLMAYACAK

Başkan adayı Serdal Adalı son olarak, seçim öncesinde transferlerin netleşmeden açıklama yapılmayacağını belirterek, “Transfer konularında başkanla konuştuk. Kesinleşmeden imza aşamasına gelmeden hiçbir açıklama yapılmayacak. Bu hoş olmaz, kongre üyelerine de ayıp olur. Ama hiç kaçırılmayacak bir oyuncu ya da teknik adam olur o zaman transfer yapılır. Mevcut yönetimin aldıkları kararlar ve uygulama aşamalarının da takipcisi olacağız. Seçilirim seçilmem önemli değil. Benim de görüştüğüm futbolcu ve hocaları sayın başkana iletirim benim için bir sorun yok.” dedi.

BAŞKANI KIRDIYSAM KUSURA BAKMASIN

Serdal Adalı son olarak mevcut başkan Fikret Orman’ın kendisi hakkında yaptığı, “Serdal Adalı’ya açıklamalarını yakıştıramadım.” sözleri üzerine de konuşarak, şu ifadeleri kullandı:

"Başkan Fikret Orman’ın dün akşam yaptığı açıklamalara cevap vermek istiyorum. Benim Beşiktaş başkanlık makamına çok saygım vardır. Oraya ne saygısızlık yaparım ne de yaptırırım. Ama yine de camiaya bir şekilde doğruları anlatmam lazımdı. Başkanı kırdıysam kusura bakmasın. Benim kavgacı bir mizacım yoktur.”


CİHAN