Gerets Kartal'a pahalı geldi

Beşiktaş, Erik Gerets hamlesinden de sonuç alamadı. Belçikalı teknik adamın yüksek ücret talep etmesiyle, rota yeniden yerli isimlere çevrildi.

Gerets Kartala pahalı geldi
08 Haziran 2012 Cuma 09:34 tarihinde eklendi, 1.029 kez okundu.

 

Beşiktaş'ta özellikle Başkan Fikret Orman'ın yabancı teknik direktörden yana olmasına rağmen, görüşülen isimlerden sonuç alınamıyor.
 
ntvspor'un haberine göre Slaven Bilic ve Ralf Rangnick'ten sonra gündeme gelen Erik Gerets de bu isimler arasına katıldı. Futbol komitesinin teklif götürdüğü Belçikalı teknik adamla anlaşma sağlanamadı. Şu anda Fas Milli Takımı ile 2014 Dünya Kupası eleme maçlarına çıkan Gerets'in siyah beyazlı yöneticilerden yüksek maaş talep etmesiyle, görüşmeler donduruldu. Gerets hamlesinden de sonuç çıkmayınca, teknik direktör arayışlarında rota yeniden yerli teknik adamlara çevrildi. Yönetimin en geç önümüzdeki hafta başına kadar takımın yeni teknik direktörünü kamuoyuna duyurması bekleniyor.
 
Öte yandan Başkan Fikret Orman'ın "Takımda 39 yaşında futbolcuların bulunmasına sıcak bakmıyorum" sözleriyle gündeme gelen Rüştü Reçber, NTV Spor'a konuyla ilgili açıklamalarda bulundu. Tecrübeli kaleci, başka kulüplerle görüştüğü yolunda çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığını belirtirken, öncelikle Beşiktaşlı yöneticilerle konuşacağını söyledi

Milliyet