Gezi Partisi Muratpaşa İlçe Teşkilatı açıldı

Gezi Partisi'nin Antalya'daki teşkilatlanma çalışmaları kapsamında Muratpaşa İlçe Teşkilatı kuruldu. Teşkilatın açılışı, yürüyüş, şiir ve dansla yapıldı.

Gezi Partisi Muratpaşa İlçe Teşkilatı açıldı
12 Ocak 2014 Pazar 17:56 tarihinde eklendi.
 
İstanbul Taksim'deki Gezi Parkı olaylarının ardından geçen yıl ekim ayında kurulan Gezi Partisi'nin Muratpaşa İlçe Teşkilatı'nın açılışı nedeniyle partililerle birlikte Antalya Büyükşehir Belediyesi önünde basına açıklama yapıldı. Basın sözcüsü Çağla Kosova, Muratpaşa İlçe Teşkilatı'nın resmi olarak 18 Aralık 2013 tarihinde kurulduğunu söyledi. Partiye üye olanlarla gönüllü sayılarının gün geçtikçe arttığını belirten Çağla Kosova,
 
"Muratpaşa İlçe Teşkilatı'nın avukatlardan öğrencilere, danışmanlardan sanatçılara ve birçok serbest meslek grubuna dahil olan kişilerden oluşan bir üye ve gönüllü yelpazesi bulunmaktadır. İlçe teşkilatı her hafta pazar günleri tanışma ve teşkilatlanma toplantıları düzenlemektedir" dedi.
 
İNSANİ DEĞERLER ÜZERİNE KURULU
 
Parti ve üyelerinin programları ile faaliyetlerini tamamıyla insani değerler üzerine oluşturduğunu aktaran Çağla Kosova, şunları söyledi:
 
"Özgürlük, demokrasi, insan hakları, bağımsızlık ve adalet kavramları çerçevesinde hareket ederek siyasal zeminde ortak bir dil oluşturmaya çalışıyorlar. Kişiler ya da grupların değil, bir amacın etrafında toplandıklarını dile getiren parti üyeleri ve gönüllüleri, kısa zamanda elde edilen bu başarının gelecekte çok iyi bir tablo ortaya çıkaracağına inanıyorlar."
 
Grup daha sonra şiir okuyarak ve sloganlar atarak Büyükşehir Belediyesi önünden Cumhuriyet Meydanı'na kadar yürüdü. Burada dans gösterisinin ardından Muratpaşa İlçe Teşkilatı'nın açılışı gerçekleştirildi.

DHA