Gidecekler belli oldu

Fernandao’yu satan Fenerbahçe’de Josef, Valbuena, Isla, Kameni ve Soldado gibi isimlere de teklifler geliyor. Yönetim, uygun fiyatı bulan her oyuncuya satış için kapıyı açtı.

Gidecekler belli oldu
17 Haziran 2018 Pazar 10:50 tarihinde eklendi.
Fenerbahçe’yi her anlmada yeniden yapılandırmaya hazırlanan Ali Koç yönetiminin ilk icraatı Fernandao’yu Suudi Arabistan ekiplerinden Al Wahda’ya satmak olmuştu. Brezilya’lı forvetten kasasına 3.5 milyon Dolar’ı bulan bir gelir elde eden Sarı- Lacivertliler’de önümüzdeki günlerde oyuncu satışları devam edebilir. Çünkü geçtiğimiz sezonu kupasız kapatan Fenerbahçe’de oyuncular birçok takımın kıskacında.
 
YILDIZLARA TEKLİF YAĞIYOR
Fernandao ile başlayan rüzgarın Josef, Valbuena, Isla, Kameni, Soldado gibi oyuncularla sürmesi bekleniyor. Başkan Ali Koç, adı geçen oyuncular için İtalya, Fransa, Çin ve Arabistan’dan gelen teklifleri değerlendirmeye aldığı öğrenildi. Edinilen bilgiye göre yönetim, yeni yapılanma kapsamında mevcut oyunculara gelen tüm teklifleri değerlendirecek.
 
MENAJERLERE YETKİ VERİLECEK
Özellikle Çin piyasasına yakın menacerlerle bu konuda fikir alışverişinde bulunulduğu ve bazılarına transfer görüşmeleri yapmaları yetki verileceği gelen haberler arasında.
 
Fanatik