Gidiyor mu kalıyor mu?

Beşiktaş'ın Portekizli futbolcusu Hugo Almeida, bugüne kadar kimse ile görüşmediğini belirterek, "Ne başka bir kulüple, ne de Beşiktaş yönetimi ile masaya oturdum" dedi.

Gidiyor mu kalıyor mu?
25 Temmuz 2013 Perşembe 14:20 tarihinde eklendi.
Siyah beyazlı kulüple mukavelesi bu sezon sonunda bitecek olan Hugo Almeida, DHA'ya yaptığı açıklamada henüz kariyeri ile ilgili karar vermediğini söyledi. Siyah Beyazlı takım ile Avusturya'da kampta bulunan Portekizli futbolcu, Siyah Beyazlı yönetim ile İstanbul'da konuşacağını ifade ederek, şunları söyledi:
 
"Son dönemde benim hakkımda birçok haber çıkıyor. Ben de bu haberlerin farkındayım. Ancak bu haberler gerçeği yansıtmıyor. Benim bugüne kadar kimse ile görüşmem olmadı. Ne başka bir kulüp ile ne de Beşiktaş yönetimi ile masaya oturdum. Beşiktaş ile bir yıl daha mukavelem var. Ben bir yıl daha burada oynamak istiyorum. Beşiktaş'ta mutluyum. Ancak daha sonrası için bir karar vermedim. Şu anda sadece yeni sezona en iyi şekilde hazırlanmaya çalışıyorum. Umarım sakatlık yaşamadan bu kampı noktalarım. Yaklaşık 10 gün sonra İstanbul'a döneceğiz. Kariyerim ve sözleşmem hakkındaki görüşmeleri İstanbul'a döndükten sonra yapacağım. Bugün itibarıyla bir şey söyleyemem. Gelecekte ne olacağı, İstanbul'da yönetim kurulu üyelerimiz ve başkanımız ile görüştükten sonra netleşecek."

DHA