Gidiyor mu kalıyor mu?

Galatasaray'ın Fildişili yıldızı Didier Drogba, Mancini gibi BHT 1 kanalına konuştu. 36 yaşındaki süperstar, takımda kalıp kalmayacağını değerlendirdi

Gidiyor mu kalıyor mu?
14 Mart 2014 Cuma 12:10 tarihinde eklendi.
FANATİK gazetesinde yer alan habere göre; Teknik direktör Roberto Mancini gibi Drogba da BHT 1 televizyonuna özel açıklamalar yaptı. Hajrovic'in genç ve yetenekli olduğunu söyleyen Drogba, "Izet bizim genç oyuncularımızdan bir tanesi. Kulübe adapte olmaya çalışıyor. Çok iyi bir insan. Oldukça yetenekli ve muhteşem bir gelecek onu bekliyor" dedi.
 
"Şu andan zevk alıyorum"
 
Sezon sonunda bitecek sözleşmesini uzatıp uzatmayacağı sorulan Fildişili, "Benim kalıp kalmayacağım önemli değil. Önemli olan şu anda buradayım, şu andan zevk alıyorum. Arkadaşlarım ile birlikteyim. Herkes benim 36 yaşında olduğumu ve son birkaç maçımdan zevk almam gerektiğini söylüyor. Bu yüzden anın tadını çıkarmalıyım." ifadelerini kullandı.
 
"Burada olduğum için şanslıyım"
 
"İstanbul muhteşem bir şehir, çok büyük bir şehir. İnsanlar çok cana yakın, sıcak insanlar. Çok iyi restaurantlar var, tarihi bir çok şey var. Herkes İstanbul'u bilir. Burada olduğum için çok şanslıyım." dedi. 
 
"Roberto iyi iş çıkarıyor"
 
Teknik direktörleri Roberto Mancini hakkında da konuşan Didier, "Roberto da iyi bir iş çıkarıyor. Biz hala 3 kulvarda yolumuza devam ediyoruz. Chelsea karşısında da ilk maçta iyi iş çıkardık. Lige yavaş yavaş adapte olduk." şeklinde konuştu.