Giray Bulak ile yollar ayrıldı

Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor'da Kulüp Basın Sözcüsü Aykut Ferah, Teknik Direktör Giray Bulak ile kendi isteği doğrultusunda yollarını ayırdıklarını söyledi.

Giray Bulak ile yollar ayrıldı
09 Haziran 2012 Cumartesi 18:35 tarihinde eklendi, 1.305 kez okundu.

 

Ferah, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yeni sezon çalışmaları öncesinde kulüp Başkanı Metin Kalkavan'ın İstanbul'da Bulak ile bir araya geldiğini belirterek, ''Hocamızla karşılıklı görüş alışverişinde bulunduk. Her iki tarafın da fikirleri örtüşmeyince çalışmanın zor olacağını değerlendirdik. Teknik direktör Giray Bulak ile kendi isteği doğrultusunda yollarımızı ayırdık. Kendisine bundan sonra başarılar diliyoruz'' dedi. 
     
Gelişmenin yeni olması nedeniyle henüz hiçbir hoca adayıyla görüşmediklerini ifade eden Ferah, ''En kısa sürede camiamıza yakışır bir teknik direktör ile anlaşarak hızla gelecek yılın planlarını yapmak istiyoruz. Transfer komitemiz gelecek yılla ilgili çalışmalarını yürütüyor. Kulüp olarak belirlediğimiz oyuncular var. Anlaşacağımız hocamızın da bizden istekleri olacak. En kısa sürede gelecek sezon hedefleri olan bir takım kuracağız'' diye konuştu.