Giray'ın kalp ağrısı!

Tedavi için Ankara'ya giden Trabzonspor'un savunma oyuncusunun mesleki geleceği de risk altında. Bu hafta yapılacak tetkikler durumu netleştirecek.

Girayın kalp ağrısı!
07 Ocak 2013 Pazartesi 10:56 tarihinde eklendi.

 

Trabzonspor'un yıldızı Giray Kaçar'ın durumu belirsizliğini koruyor. Genç oyuncunun sağlık sorunu hakkında net bir açıklama yapılmasa da, kalbinden kaynaklanan önemli bir problemi olduğu belirtiliyor.
 
ANTALYA kampı sırasında göğsüne top gelmesi sonucu rahatsızlanan Giray Kaçar daha sonra Başkent Üniversitesi Alanya Hastanesi'nde acil servise kaldırılmıştı. İlk müdahalesi yapılan genç oyuncuya, ardından kardiyoloji bölümünde tetkikler uygulanmıştı.
 
YAKINDAN TAKİP EDİYORUZ
 
BAŞKENTTE ailesinin yanında bulunan Giray'ın kalbinde problem olması futbol yaşantısını da tehlikeye sokuyor. Genç oyuncunun bu hafta yapılacak tetkiklerinden sonra nasıl bir yol haritası izleneceğine de karar verilecek.
 
Giray Kaçar ve Trabzonspor bu konuda iyi bir haber bekliyor. Asbaşkan Nevzat Şakar da 'Durumunu yakından takip ediyoruz. İnşallah aramıza dönmesine engel olacak bir problem çıkmaz. Giray'ın durumuna göre savunmaya transfer yapabiliriz' diye konuştu.

Akşam