Gizem'e sokak yasak!

Uyuşturucu operasyonu yüzünden ailesi arkadaşlarıyla görüştürmüyor!

Gizeme sokak yasak!
27 Şubat 2013 Çarşamba 13:12 tarihinde eklendi, 1.227 kez okundu.

 

Eve Düşen Yıldırım dizisinin yıldızı Gizem Karaca, geçtiğimiz günlerde düzenlenen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınınca ailesi, onu Amerika’ya göndermek için harekete geçti. Ancak Karaca, ailesine yalvarıp Türkiye’den ayrılmak istemediğini söyledi. Kızlarını kıramayan Karaca Ailesi, Amerika planını erteledi ancak sokağa çıkma yasağı koydu!
 
AİLESİNE YALVAR YAKAR OLDU
Gizem sıla hasretinden kurtuldu ama ev hapsinden kurtulamadı! Miss Turkey 2011 2’ncisi olan ve dizilerde boy gösteren Gizem Karaca’nın ailesi, gözaltına alındığı uyuşturucu operasyonundan sonra güzel oyuncunun Amerika’ya öğrenci olarak gönderilmesine karar vermişti. Eve Düşen Yıldırım dizisiyle adını duyuran, Çağatay Ulusoy’ la başrollerini paylaştığı Emir’in Yolu dizisiyle de yıldızını parlatan Gizem Karaca, ailesine yalvararak ülkeden ayrılmaktan kurtuldu ama yasaklardan kurtulamadı.
 
ARKADAŞLARIYLA GÖRÜŞEMİYOR
Ailesinin sokağa çıkma yasağı koyduğu Gizem Karaca, arkadaşlarıyla da görüşemiyor. Karaca’nın yakın arkadaşlarından biri de kendisi gibi uyuşturucudan gözaltına alınan ve adının aşk dedikodularına karıştığı Çağatay Ulusoy’ du. Güzel oyuncunun ailesi, Çağatay Ulusoy dahil kimseyle görüşmeme şartı koydu. Masal kahramanı Rapunzel gibi ev hapsinde olan Karaca, bugünlerde evinin camından dışarıyı seyretmekle yetinmek zorunda.

Habertürk