Gizemli Denizlerde Karayip Korsanları

Karayip Korsanları serisi artık sinema tarihinde efsaneler arasına girmeyi başarmış seriler arasında yer almaktadır.

Gizemli Denizlerde Karayip Korsanları
23 Nisan 2015 Perşembe 11:20 tarihinde eklendi, 1.579 kez okundu.

Karayip Korsanları serisi artık sinema tarihinde efsaneler arasına girmeyi başarmış seriler arasında yer almaktadır. Her filmi ayrı bir başarı getiren serinin 4. filmi olan Karayip Korsanları 4 izleyicisine çok daha güzel bir seyir keyfi sunmaktadır. Bu filmde de yine fantastik film izlerken var olan sahneleri göreceğimize şüphe yok. Öyle ki oyuncu kadrosuna eklenen oyuncular ve hikâyeye eklenen güzel bir bayanla efsanevi kaptanJack Sparrow'un işleri çok daha zor bir hal alıyor. Karayip korsanları filmi, kendi türü içerisinde 2011 senesinin en çok izlenilen filmleri arasında yer alıyor. 250 milyon dolarlık bir bütçeye sahip olan film harcanan paranın değerini en iyi şekilde bizlere sunuyor.
 

Johnny Depp'in canlandırmış olduğu ve artık bir efsane haline gelen Kaptan Jack Sparrow yeni film olan Karayip Korsanları 4'te çok daha aksiyon dolu tehlikeli sulardaki macerasına devam ediyor. Gençlik Çeşmesi'nin bulunması konusunda İngiltere Kralı'nın isteklerini hiçe sayan ve ona yardım etmeyi reddeden Sparrow’u bir şok daha beklemektedir. Şehirde bir kaptan Sparrow’un ismini kullanarak tayfasını oluşturmaktadır. Tabi bu Jack Sparrow için hem sinir bozucu hem de eğlenceli bir durumdur.Sahte kaptanı aramak için yollara koyulan Sparrow, gördüğü sahne karşısında şok olur. Çünkü bu sahte kaptan aslında Sparrow'un geçmişten tanıdığı Angelica'dan başkası değildir. Penolepe Cruz'un canlandırdığı Angelica'da aslında İngiltere kralıyla aynı şeyi sonsuz yaşamı sağlayan Gençlik Çeşmesi'ni aramaktadır.
 

Sparrow bu durumda çok zor bir karar almak zorundadır. Çünkü Angelica onun geçmiş aşkıdır. Fakat şuan ki durumda Angelica bir sahtekardır. Dolayısı ile Sparrow ne yapacağını bilemez. Birde bunun üstünefilmi izlerken hiç beklemediği bir anda kendisini korsan Karasakal'ın gemisi olan Kraliçe Anne'de esir olarak bulur.İngiltere kralı ise esir düşen mürettebatı Gibbs ve en büyük düşmanı Kaptan Barbossa ise tek haritadan yola çıkarak çeşmeye giden yolu bulmaya çalışırlar. Tabi bunun için çeşitli malzemeler bulmak zorundadırlar. Birbirinden farklı zamanlarda yola çıkan fakat denizkızları sebebiyle yolları kesişen bu iki mürettebat zor durumda kalacaktır. Tabi hikâye de çok daha ilginç bir hal alacaktır.
 

Kısacası Karayip Korsanları 4 Gizemli Denizlerde filminde gerek savaş açısından gerekse de romantizm açısından istediğinizi bulabileceksiniz. Ayrıca her zamanki gibi kaptan Jack Sparrow'un muziplikleri ile bir hayli eğleneceğinize emin olabilirsiniz. Bu anlamda senaryo çok daha güzel bir hale getirilerek bizlere inanılmaz bir seyir keyfi sunuluyor. Bu sinema keyfini hd film izleme kalitesinde hizliizlefilm.net adresinde sürebilirsiniz. Yani Karayip Korsanları 4 Gizemli Denizlerde pek çok açıdan istenileni ve beklenileni sağlayarak izleyicisini mutlu edebiliyor.