Gizlice görüşüyorlar!

İstanbul sosyetesinin en güzel kadınlarından Derin Mermerci, geçtiğimiz Ekim ayında oyuncu Kaan Urgancıoğlu ile aşk yaşamaya başlamıştı.

Gizlice görüşüyorlar!
22 Mayıs 2013 Çarşamba 12:57 tarihinde eklendi.

Sosyetik güzelle, Urgancıoğlu'nun ilişkisi sosyete ve sanat camiasında dedikodu kazanını kaynatmış, ikilinin yaşam tarzları ve Mermerci'nin önceki ilişkileri masaya yatırılmıştı. Çift tüm söylenenlere kulak tıkamış, her yerde el ele boy göstererek dosta düşmana cevap vermişti.

 
GURURUNDAN AYRILDI
 
Ocak ayında, çiftin mutluluğuna gölge düşmüş, eğlenmek için gittikleri bir barda Mermerci'nin başlattığı kıskançlık tartışma büyüyünce, olay Urgancıoğlu'nun Derin Mermerci'ye vurmasıyla sonlanmıştı. Dayak haberlerinin basına yansımasının ardından Mermerci ayrılık kararı almış, Kaan Urgancıoğlu ise tüm çabalarına rağmen ilişkiyi kurtaramamıştı.
 
GİZLİCE GÖRÜŞÜYORLAR
 
Ancak kadınlık gururu ağır bastığı için ayrılık kararı alan Mermerci kalbine söz geçiremiyor. Çifte yakın kaynaklardan edinilen bilgiye göre 4 aydır ayrı olan Derin Mermerci ve Kaan Urgancıoğlu ikilisi görüşmeye devam ediyor. Mermerci'nin eski sevgilisini hala çok sevdiği ancak basına yansıyan dayak haberlerinden sonra annesi Ender Mermerci'den veto yediği ise söylenenler arasında.