Gmail'de tek tıkla çeviri

Google, online çeviri servisi olan Translate'i mail servisi olan Gmail'e de taşıyor. Artık mailler otomatik olarak kullandığınız dile çevrilecek.

Gmailde tek tıkla çeviri
02 Mayıs 2012 Çarşamba 12:07 tarihinde eklendi, 3.725 kez okundu.

 

İnternet devi Google, internet kullanıcılarının hayatını kolaylaştıracak yeni bir hizmeti daha yayına alacağını duyurdu.

İlk olarak Gmail Labs tarafından 2009 yılının Mayıs ayında duyurulan hizmet, önümüzdeki haftalar içerisinde bütün kullanıcıların beğenisine sunulacak.
 
Google'ın Translate servisiyle internet kullanıcılarının işlerini bir hayli kolaylaştırdığı bilinen bir gerçek. Google, Translate servisini bir adım ileri taşıyarak mail servisi olan Gmail'e de entegre ediyor.
    
Dünya çapında en yaygın kullanılan mail servislerinden birisi olan Gmail'e gelecek olan bu yeniliği, Google Translate Ürün Müdürü Jeff Chin, bir blog yazısıyla duyurdu. Yenilik sayesinde artık size gelen maili "Translate message" butonu ile istediğiniz dile çevirebilmek mümkün.
 
Google'ın bu yeni hizmetinin dünyanın farklı ülkeleriyle mailleşmek zorunda olanlar için büyük bir kolaylık sağlayacağına şimdiden kesin gözüyle bakılıyor.
 
shiftdelete.net