Göç yolundaki ışık UFO mu?

BALIKESİR'in Erdek İlçesi'nde, sandalla avlanmaya çıkan amatör balıkçı, göç yolundaki pelikanların gökyüzünde oluşturdukları şekilleri cep telefonuyla kaydederken, aniden beliren ve 10 saniye sonra kaybolan ışıklı cismi de görüntüledi.

Göç yolundaki ışık UFO mu?
25 Eylül 2016 Pazar 10:59 tarihinde eklendi.
BALIKESİR'in Erdek İlçesi'nde, sandalla avlanmaya çıkan amatör balıkçı, göç yolundaki pelikanların gökyüzünde oluşturdukları şekilleri cep telefonuyla kaydederken, aniden beliren ve 10 saniye sonra kaybolan ışıklı cismi de görüntüledi. Necmi Yalçınkaya, "Aniden ortaya çıkıp kayboldu. UFO mu diye aklıma geldi" dedi.  
 
Sonbaharın gelmesiyle birlikte Kuzey Avrupa'dan sıcak ülkelere gitmeye başlayan göçmen kuşlar, dinlenmek ve beslenmek için Manyas Kuşcenneti'nde mola veriyor. Erdek'ten avlanmak üzere denize açılan amatör balıkçı Necmi Yalçınkaya, pelikanların gökyüzünde oluşturdukları şekilleri cep telefonuyla görüntülemeye başladı. Bu sırada, birden ortaya çıkan ve ışık saçan cisim, kuşların yanında bir süre durduktan sonra kayboldu.  
 
'UFO MU?'
 
Necmi Yalçınkaya, pelikanların Avşa Adası yönünden gelerek Erdek, Bandırma yönüne doğru uçarken muhteşem görüntüler sergilediklerini belirterek şöyle dedi:
 
"Bunları kayıt almak için cep telefonuyla görüntü çekmeye başladı. Tam bu sırada beyaz ve ışık saçan bir cisim belirdi. Hızla, ışık saçarak ve zikzaklar çizerek 10 saniye kadar kaydıktan sonra birden gözden kayboldu. Çok şaşırmıştım aklıma 'acaba UFO'mu? sorusu geldi."