Göğüsleri yüzünden elendi

Yayınlandığı dönemde tüm dünyada fenomen haline gelen Sahil Güvenlik dizisinin güzel yıldızı Pamela Anderson'dan yarışmadan elenmesiyle ilgili ilginç bir gerekçe geldi

Göğüsleri yüzünden elendi
09 Ocak 2013 Çarşamba 11:15 tarihinde eklendi, 1.282 kez okundu.

Buzda dans konseptli yarışmaya katılan seksi yıldız Pamela Anderson’ın şikayeti var. İngiliz basınından The Daily Mail sitesinde yer alan habere göre; 'Dancing on Ice – Buzda Dans' yarışmasından ilk haftada elenen Pamela Anderson, erken ayrılığa gerekçe olarak sahnede göğsünün açılmasını gösterdi.

 
45 yaşındaki Anderson, partneri Matt Evers için de kötü hissettiğini belirtti. 'Sahil Güvenlik' dizisinin unutulmaz yıldızı asistanının kostümünü doğru şekilde bağlamamasının bu talihsiz kazanın en önemli nedeni olduğunu söylese de göğüslerinin açılmasının sıkça başına gelen bir durum olduğunu da ekledi.
 
İlk bölümde yarışmadan elenmesinden dolayı utanç duyan seksi yıldız, tüm dans rutinini kusursuz yapmasına rağmen neden elendiğini anlamadığını da ifade etti. Realite şovlara yeniden katılıp katılmayacağı sorulduğunda ise bir daha asla yapmayacağını kaydeden Pamela, bu tip ortamlardan uzak kalmasının daha iyi olacağını düşünüyor.