'Göğüslerimi 3 kez küçülttüm'

Fox TV'de 'Su Gibi' programını bitiren Songül Karlı, Kanaltürk'te '2. Sayfa'ya çarpıcı açıklamalar yaptı.

Göğüslerimi 3 kez küçülttüm
03 Eylül 2013 Salı 15:14 tarihinde eklendi, 1.509 kez okundu.
Songül Karlı "Esra Erol'un 500 bin TL transferle sizin yerinize geldiği, buna sinir olup resti çektiğiniz doğru mu?" sorusuna şu cevabı verdi:

"Sinir olmadım. İyi para vermişler. O da değerlendirmiş. Kin duymam için neden yok. Evlendiğinde hediyesini yolladığım insanı neden kıskanayım? Hayata böyle bakmıyorum. Herkes kazansın. Ama biri var ki, hakkımda dedikodu yapıyor. Diyor ki 'Songül Karlı kara kara düşünüyor'. Birçok kişinin ekmeğine mani olan bu kişi sevinmesin. Teklifler var. Gayet iyiyim."
 
Songül Karlı özel hayatına dair ilginç açıklamalar da yaptı; "Eşim Metin'in her gece yatmadan önce ayaklarını öperim. O da beni sabah ayaklarımı öperek uyandırıyor."
 
"3 kez hamile kaldım, ama istemedim. Sonuncusunu dünyaya getirmediğime pişman oldum." şeklinde konuşan Kalı şöyle devam etti; "Yüzümde botoks dışında estetik yok. Göğüslerimi 1.5 yıl içinde 3 kez küçülttüm. Çünkü çok büyüklerdi. Eşim kıyafetlerime karışıyor. Geçen kış mini bir elbise ile yayına çıktığımda yönetmeni arayıp 'Çabuk o elbiseyi çıkartsın. Yoksa bacaklarını kırarım' dedi. Elbiseyi değiştirdim. Bu kez 'Böyle akıllı ol işte' diye mesaj attı. Akşam evde biraz tartıştık. Metin'i çok seviyorum. Bunu ona çok söylemiyorum. Bana kızıyor. Ama ihanete uğrarsam 1 saatte boşanırım."