Gökdeniz Galatasaray'a 'Evet' dedi

Elmander ve Selçuk İnan'ı transfer ederek büyük sükse yapan Cimbom Rubin Kazan'ın Türk yıldızını da ne pahasına olursa olsun renklerine katmaya kararlı. Terim'in aradığı Gökdeniz, olumlu cevap verdi

Gökdeniz Galatasaraya Evet dedi
30 Mayıs 2011 Pazartesi 12:34 tarihinde eklendi, 1.525 kez okundu.

 

Galatasaray, efsane bir kadro kurmak için kulübün tüm olanaklarını devreye soktu. İlk iş olarak Johan Elmander ve Selçuk İnan'ı renklerine katan Cimbom, hiç duracak gibi görünmüyor! Sarı-kırmızılılar, büyük bir yıldızın daha peşine düştü.
 
Operasyon çok gizli yürütülüyor. Teknik direktör Fatih Terim, Rubin Kazan'da bu sezon harikalar yaratan 31 yaşındaki yıldızı ne pahasına olursa olsun takımında görmek istiyor.
 
Terim'in, adı bahis skandalına karıştığı dönemlerde bile Milli Takım'a alarak sahip çıktığı Gökdeniz'le ilk görüşmeleri yaptığı ve milli futbolcudan olumlu mesajlar aldığı öğrenildi. Sarı-kırmızılı yöneticilerin bu hafta içinde Rubin Kazan'la da temasa geçip resmi teklif ileteceği bilgisi Galatasaray'a yakın kaynaklardan gelen haberler arasında. Ligde 10 maçta 4 gol atan ve Noboa ile birlikte Kazan'ın en skoreri olan Gökdeniz'in 31 Aralık 2011'de kontratı bitiyor.