Gökdeniz'i şövalye yaptılar

Gösterdiği başarılı performans ile Rusya'da taraflı tarafsız futbol severlerin taktirini toplayan Gökdeniz Kardeniz, Kazan ekibi Rubin'in resmi internet sitesinin ana sayfasında şövalye olarak tasvir edildi.

Gökdenizi şövalye yaptılar
11 Mayıs 2013 Cumartesi 17:29 tarihinde eklendi.

 

Dün Mordovya ile oynadıkları ve 2-1 kazandıkları mücadelede de perdeyi açan golü atan temsilcimiz, Rubin'in resmi internet sitesinin ana sayfasının üst kısmında ve 26 Mayıs'taki Rubin Kazan- Krasnodar karşılaşmasının duyuru afişinde şövalye olarak gösterilmesi dikkatlerden kaçmadı.
 
Maç duyurusu için özel olarak hazırlanan afişte zırhlı kıyafetler içindeki Gökdeniz, sol elinde kalkanını tutuyor sağ elindeki baltasını ise rakibine doğru fırlatıyor. Geldiği 2008 yılından bu yana oynadığı futbol ile Kazan taraftarının kalbinde taht kuran Gökdeniz Karadeniz, Rusya Premir Ligi'nin de en iyileri arasında gösteriliyor. Hatırlanacağı üzere 2009 yılında Şampiyonlar Ligi mücadelesinde Rubin Kazan, deplasmanda Barcelona'yı Gökdeniz'in 73'üncü dakikada attığı golle 2-1 mağlup etmiş ve o dönem takımı kutlayan Dimitri Medvedev, Gökdeniz'in elini sıkarak "O kahraman Türk sen misin?" diyerek, attığı gol için başarılı futbolcuyu kutlamıştı.
 
GÖKDENİZ ATTI RUBİN KAZANDI 
 
Rusya Premier Ligi 28.hafta açılış karşılaşmasında Gökdeniz Karadeniz'inde formasını giydiği Rubin Kazan, Mordovya takımını 2-1 yendi. Karşılaşmaya çok hızlı başlayan Rubin Kazan, henüz maçın 7.dakikasında harika bir gole imza atarak takımını 1-0 öne geçirdi. Golden sonra daha rahat bir oyun sergilemeye başlayan Rubin Kazan karşılaşmanın 40.dakikasında defans oyuncusu Navas'ın hatasını affetmeyen Muhametshin Ruslan'ın golünü kalesinde görünce durum 1-1 oldu ve ilk yarı bu skorla sonuçlandı. İkinci yarıya evinde oynamanın avantajını kullanan Rubin Kazan 75.dakikada Vladimir Dyadyun'un şık golüyle tekrar öne geçti ve karşılaşmadan 2-1 galip ayrılarak puanını 47'ye yükselterek maç fazlası ile 4.sıraya yükseldi.