Göksel Gümüşdağ çekildi

Futbol Federasyonunun 29 Haziran Çarşamba günü yapılacak olağan seçimli genel kurulu öncesi, başkan adaylarından Göksel Gümüşdağ, diğer aday Mehmet Ali Aydınlar lehine adaylıktan çekildi.

Göksel Gümüşdağ çekildi
15 Haziran 2011 Çarşamba 17:15 tarihinde eklendi, 1.410 kez okundu.
Gümüşdağ ve Aydınlar, Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Aziz Yıldırım'ın daveti üzerine, vakfın Astoria Alışveriş Merkezi'ndeki ofisinde bir araya geldi. 
     
Aydınlar ve Gümüşdağ, toplantının ardından basın mensuplarının karşısına geçerek uzlaşma kararını açıkladı. 
     
Başkan adayı Aydınlar, yaptığı açıklamada, "Türk futbolunun kaosa girmemesi açısından, birden fazla adayın Türk futboluna zarar vereceğini görüyoruz. Bunu değerlendirdiğimizde tek adayla seçime gitmenin daha doğru olacağını düşündük. Göksel Gümüşdağ ile birlikte çalışmaya devam edeceğiz" dedi. 
     
Aydınlar, Kulüpler Birliği Vakfı'nın daveti üzerine Gümüşdağ ile bir araya geldiklerini ifade ederek, cuma günü de Süper Lig kulüp başkanlarının yanı sıra Bank Asya 1. Lig, TFF 2. ve 3. lig kulüplerinin yöneticileriyle görüşeceklerini ve onları da bilgilendireceklerini dile getirdi. 
     
Türk futbolunun menfaatleri açısından bundan sonra adaylığını açıklayacak kişilerin sürece zarar vereceğini vurgulayan Aydınlar, "Türk futbolunun menfaatleri açısından Gümüşdağ feragat etti. Başka aday çıkacağını düşünmüyorum" diye konuştu. 
     
Aydınlar, yönetiminde başka kimlerin yer alacağı sorusunu ise "Şu anda sadece ikimiz varız. Daha sonra değerlendireceğiz" diye yanıtladı. 
   
Adaylıktan çekilen Göksel Gümüşdağ da son iki haftadır gündemi fazlasıyla meşgul eden ve futbola zarar vereceğini düşündükleri bu sürecin, vakfın hassasiyetiyle geçildiğini ifade ederek, bu nedenle başkan Aziz Yıldırım'a teşekkür etti. 
     
Gümüşdağ, "Bugün özellikle Türk futbolunun yeni bir kaosa girmemesi veya kaos sürecini uzatmamak için adaylığımdan Mehmet Ali Aydınlar lehine feragat ediyorum ve adaylıktan çekiliyorum" dedi.