"Gol için sahaya çıkacağız"

Legia Varşova Teknik Direktörü Jan Urban, yarınki karşılaşmaya rakipleri Trabzonspor karşısına ilk golü atmak ve puanı bulmak hedefiyle çıkacaklarını söyledi.

06 Kasım 2013 Çarşamba 19:28 tarihinde eklendi.

Legia Varşova Stadı’nda yarın oynanacak UEFA Avrupa Ligi J Grubu dördüncü maçı öncesinde bugün bir basın toplantısı düzenleyen Teknik Direktör Urban, yarınki karşılaşmanın Trabzonspor için kolay olmayacağını belirtti. Bir diğer hedeflerinin ise yarın UEFA Ligi Grup elemelerindeki ilk gollerini atmak olacağını ifade eden Urban, seyirci ve saha avantajını kullanarak bu hedeflerine ulaşmayı arzuladıklarını kaydetti.

Trabzonspor’un çok tecrübeli bir takım olduğuna da vurgu yapan Legia hocası, “Muhtemelen yarınki karşılamada Trabzonspor, maçı başından itibaren kontrol altına almaya çalışacaktır. Çok baskılı ve presli bir oyun sergilemeyecektir. Tahminimce daha çok kendi sahası ağırlıklı bir oyun ortaya koyacaktır. Biz de hızlı bir oyun sergilemeye çalışacağız.” dedi.

Basın toplantısı sonrasında Legia Varşovalı oyuncular hocaları Urban gözetiminde yarın karşılaşmanın oynanacağı statta ilk 15 dakikası basına açık bir antrenman yaptı.


CİHAN