Golbol Milli Takımı'ndan bronz madalya

Tarihinde ilk kez katıldığı Paralimpik Oyunları'nda bronz madalya kazanan Golbol Milli Takımı'nın oyuncuları, Londra'da şampiyonluk hedeflediklerini ancak madalyasız dönmedikleri için mutlu olduklarını söyledi.

Golbol Milli Takımından bronz madalya
07 Eylül 2012 Cuma 22:18 tarihinde eklendi.

 

Milli takım oyuncularından Tekin Okan Düzgün, 4-1 kazandıkları Litvanya maçının ardından AA'ya yaptığı açıklamada, ''Buraya gelirken hedefimiz şampiyon olmaktı. Çok iyi çalıştık, iyi konsantre olduk. Zaten bu maça kadar toplam 10 gol yedik. İnanılmaz bir ekibimiz var. İnandık, bunun için çok çalıştık ve başardık'' diye konuştu. 
     
Yarı finalde dün Finlandiya karşısında şanssız bir yenilgi aldıklarını belirten milli sporcu, ''Arkadaşlarımın yanına giderek her zaman dik olmamız gerektiğini söyledim. Sahaya çıktık, gereğini yaptık ve madalyamızı aldık'' dedi. 
     
Hüseyin Alkan ise çeyrek ve yarı final maçlarının havasının çok farklı olduğunu, dün yarı finalde aldıkları yenilgiden sonra tekrar motive olarak bronz madalyayı kazandıklarını söyledi. 
     
Çok sayıda favori takım arasından çıkarak madalya kazandıklarını dile getiren Alkan, ''Buradan madalyayla dönmek çok önemli. Çok farklı bir turnuva oldu. Burada şampiyonluk planlıyorduk fakat 3. olduk. İlk kez katıldığımız için bu çok büyük bir başarı. Herkes bizi 2016'da da görmek istiyor'' ifadesini kullandı. 
     
Milli takımın 4 golünü atan Tuncay Karakaya da uzun süredir verdikleri emeğin karşılığını madalya kazanarak aldıklarını kaydetti. 
     
Tuncay, attığı gollerle ilgili olarak da ''Ben her zaman gol atıyorum, benim için problem değil. Arkadaşlarımı mutlu etmek en güzeliydi'' dedi.