Gölcük buz tuttu

Bolu'nun doğa harikası Gölcük Tabiat Parkı'nda gece hava sıcaklığının sıfırın altında 8 dereceye düşmesi ile göl buz tuttu.

Gölcük buz tuttu
28 Aralık 2014 Pazar 14:06 tarihinde eklendi.
Yeşil ile beyazın iç içe girdiği Gölcük Gölü'nde buz tutması ile muhteşem bir güzellik ortaya çıkarken düğün fotoğrafları içinde gölcük harika bir manzara oluşturdu.
 
Bolu'nun yüksek kesimlerinde aralıklarla kar yağışı etkili oldu. Gölcük'te havanın sıfırın altında 8 dereceye düşmesi ile göl tamamen buz tuttu. Çam ormanları arasında saklı Gölcük'te buz tutan göl ile beyaza bürünen ormanların buluşması muhteşem bir güzellik ortaya çıkardı. Gölcük'e gelen tatilciler gölün etrafında gezintiye çıkarken bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. Sakarya'dan düğün fotoğrafı çektirmek için Bolu'ya gelen bir çift de iskelede Gölcük'ün muhteşem manzarası önünde fotoğraf çektirdi. Sinan Kaya, Eda Ürdem'e evlenme teklifini Gölcük'te yaptığını, düğün fotoğrafları için de aynı yeri tercih ettiğini belirterek, "Eşime burada evlenme teklif etmiştim. Gölcük bizim için bu yüzden çok anlamlı. Düğün fotoğrafları içinde burayı tercih ettik" dedi.