Gold’dan Ramazan’ı Bayram Yapan Kampanya!

Türkiye’nin en büyük alışveriş sitesi Gold’dan Ramazan boyunca Her Gün 1 Ürün 1 TL kampanyası ile 1 TL’ye ürün kazandırmaya devam ediyor.

Golddan Ramazanı Bayram Yapan Kampanya!
14 Temmuz 2015 Salı 13:34 tarihinde eklendi.

Türkiye’nin en büyük alışveriş sitesi Gold’dan Ramazan boyunca Her Gün 1 Ürün 1 TL kampanyası ile 1 TL’ye ürün kazandırmaya devam ediyor. Kaliteli, güvenli ve hızlı hizmetinin yanı sıra yaptığı kampanyalarla da ön plana çıkan Gold, bu Ramazan’da da kazandıran etkinliğiyle 1 TL’ye ürünlerini dağıtıyor. İftar sonrasından sahur bitimine kadar süren kampanya ile 1 TL’ye ürünleri kazanmak çok kolay!,
 

Türkiye’nin lider alışveriş sitelerinden biri olan Gold, her gün 21.00 ile 03.00 arasında Gold.com.tr’deki yıldızlı ürünü bulan ve sepetine ekleyerek satın alan kişiye ürünü 1 TL veriyor. General Mobile, Finlux marka ürünler, King Izgara ve Tost Makinesi, Simfer Midi Fırın, Sony PS3 12 GB Oyun Konsolu ve PES 2015, Siemens Telsiz Telefon, Diesel Kol Saati, Asus X552WA Notebook, Samsung Galaxy Tab 3 Lite ve daha bir çok ürünün 1 TL fiyattan verildiği bu kampanyada çabuk olan kazanıyor.
 

Ramazan kampanyasına dahil olmak için Gold’un geniş ürün yelpazesini ve kategorilerini araştırmanız yeterli oluyor. Ramazan’ın her günü için farklı ürüne ait olan indirim kuponunu bulan ve indirim kodunu hesap ayarlarınızda puanlarım bölümünde aktif eden ilk kişi, o günün ürünün 1 TL’ye kapıyor. Ürün resminin üstünde bulunan Her gün 1 ürün 1 TL logosunu gördüğünüz ürünün indirim kodunun, hesapta aktif edilerek kullanılması gerekiyor. Kampanyadan sadece ilk kişi yararlanabildiği için hızlı olan kazanıyor. 17 Temmuz 2015 tarihine kadar geçerli bu kampanyadan katılımcılar sadece bir kere faydalanabiliyor.
 

Türkiye’nin en büyük online alışveriş sitesi Gold’dan Her Gün 1 Ürün 1 TL kampanyası ile kazanacağınız 1 TL’lik tüm ürünler, Gold güvencesi ile hızlı bir şekilde belirtilen adrese gönderiliyor. İzmir, Adana, Bursa, Kırıkkale, İstanbul’a ve daha bir çok şehre ödülleri gönderen Türkiye’nin en büyük alışveriş sitesi Gold, tüm hızıyla Her Gün 1 Ürün 1 TL kampanyasına Türkiye genelinde devam ediyor. Hızlı ol ve yıldızlı ürünleri bul, sen de 1 TL’den ürünleri kazan!